Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 117

szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego rolnicy głosują na PIS

Polecane posty

Gość prawi 117

przeciez stracą dotacje , a dotacje mają od UE .,. JAk UE rozpisze nowy budzet za rok to będą niezle jaja .,., 1 tys zł do hektara pola .,,. PIS im załatwi tak jak było 15 lat temu 0 zł do hektara lol .,,. Jeszcze rozumiem ze za pisem glosują robotnicy na budowie , bo dzieki nim maja wczesniejsze emerytury ale każdy rolnik który głosował na PIS to deebil , bo to jest strzelanie sobie samemu w stopę

Gość prawi 117
1 tys zł do hektara pola tyle dostają rolnicy od Unii Europejskiej rocznie .,,. dzieki pisowi wkrotce to będzie 50 zł do hektara,.,. Nie wiem czy wiecie , ale jak Polska nie była w UE to nie było zadnych dotacji dla rolników,,,. Wydaje mi sie ze rolnikom rydzyk wyprał mózgiii , A skad wiem ze wieś Polska glosowala na PIS ? Otóz byłem ostatnio na wsi i tam zlego slowa na PIS nie dadzą powiedzieć ,.,. Mój wujek rzucił hasło do cioci , która mieszka na wsi ze PIS niszczy Polskę, a ona sie obraziła hehehe

Gość prawi 117
ja odnosze wrażenie ze Polski rolnik sprzedałby własne dzieci za granicę a adopcje gdyby rydzyk mu kazał lol