Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka faceta powiedziała że nie jestem odpowiednią kobietą dla niego

Polecane posty

Gość gość

A do mnie się ciągle mili i udaje przyjazną. Usłyszałam jak mu to mówiła, bo była pewna że wyszłam. Przykro mi było tego słuchać. Że mam byle jaką pracę, że stać go na kogoś lepszego. Nie będę z nią walczyć. Po prostu odejdę, bo to nie wróży nic dobrego.

Gość gość
A to będziesz z nim czy z jego matką?

Gość gość
Ona będzie z nim, ale jak matka będzie się wpieprzać, a on się nie postawi raz, a porządnie, (co już widać, ze tak będzie bo od razu by jej odpowiedział, zęby tak o jego dziewczynie nie gadała) to nic z tego nie wyjdzie. Albo facet ma jaja, albo nie. I autorka ma rację, bo tak się tylko nerwów nażre.

Gość gość
Powiem brutalnie, teściowa nie będzie żyła wiecznie. Jeśli jest Wam w związku ze sobą dobrze to po co się przejmować pieprzeniem starej baby. Zresztą większość teściowych to marudne zołzy.

Gość gość
tylo trzeba bcy naswoim a nie mieszkac z tesciami

Gość gość
Znam wiele par żyjących "na kupie" i jakoś potrafią się w tym odnaleźć mimo zrzędzeń starych.

Gość gość
Jeszcze się taki nie urodził, co by teściom dogodził. naprawdę nie ma sie czym przejmować

Gość gość
Z tymi matkami tak już jest... Odejdź. Jak mu zależy to będzie o ciebie walczył i postawi się matce.

Gość john6666
Kużwa. przez 4 lata matka mu dupę podcierała, potem o niego dbała, uczyła szkoliła wielokrotnie płakała w końcu dorósł na porządnego faceta i ma jej powiedzieć, "ej weż wypierdalaj bo moja dziewczyna tak chce".No przepraszam ale macie psycho we łbach..... Z szacunku do matki niekiedy ugryzłem się w język a mogłem jej wygarnąć wszystko, nie przeklinam, nie pije alkoholu przy rodzicach, i nigdy bym jej nie powiedział że jest ktoś ważniejszy od niej żeby spadała. Wszystkie które myślą że chłop nie ma jaj to życzę wam że za 30 lat jak będziecie mieli dzieci żeby spotkało was taka sytuacja że syn powie weż wypierdalaj stara babo mam dziewczyne a ty jesteś zerem...

Gość gość
dziś Tylko dlatego, że matka ci kiedyś dope podcierała to teraz ma prawo wybierać tobie partnerkę życiową? To ty jesteś debil bez jaj, bo babka też pewnie ci dope podcierała, jak byłeś gowniarzem, ojciec ci podcierał, dziadek ci podcierał i pewnie kobitki w przedszkolu, albo w żłobku. Niech teraz każdy kto ci dope podcierał wybierze ci żonę idioto :D:D:D

Gość Teppic   No1
@ Jak ci się należy, to ci powiem, że jesteś zerem, czy będziesz moją matką, hydraulikiem, czy papieżem. Nikomu szacunek nie należy się a priori. Bezkrytyczne obchodzenie się z ludźmi to najkrótsza droga do korupcji i zepsucia.

Gość gość
15:18 Tylko ze nikt ci nie każe matce powiedzieć żeby s*******ala. Dorosły człowiek ma prawo do bycia z kim chce nawet jeśli mamusi to nie leży. Jeśli tylko z takiego powodu rzuciłbys kobietę to jesteś totalnym maminsynkiem. Chociaż i tak nie wróże dobrze związkowi z toksyczna teściowa zwłaszcza ze stron faceta bo całe życie jest się z nią związana zwłaszcza gdy jest dziecko. Nie którym babom żadna kobieta ich syneczka nigdy nie będzie pasować...

Gość gość
Żadna matka nie ma prawa wybierać dorosłemu dziecku partnera życiowego. Jak się taka chamowata baba zachować nie potrafi, to się z nią zrywa kontakt, żeby sobie nerwów nie psuć, bo żadna kobieta nie będzie wysłuchiwać pomówień, oszczerstw czy obelg od obcej, starej i stukniętej baby. Niech taka stara i złośliwa baba sama sobie w mordę pluje, gdy nawet jej dziecko ją zostawi, bo już z chamką nie wytrzyma.

Gość gość
Szczekać umiesz ciekawe czy przy swoich rodzicach tez... Jeżeli nie znasz kogoś historii w rodzinie to po co głupie pisanie. Dla twojej wiadomości babki i dziadka nie znałem bo umarli przed moimi urodzinami, mama owszem obowiązek opieki w tym podcieranie pełniła rewelacyjnie bo za moich czasów pieluchami się posługiwało..a słowo pampers było jej obce więc mus czy nie musiała podcierać. A do czego dążę? a no do tego że jak 30 lat temu wiedziała że trza podcierać bo dziecko narobiło to teraz wie co jest dobre a co nie. Moja mama powiedziała do mnie już kilka razy że szukaj żony zaradnej zgrabnej bystrzejszej od ciebie oraz na swoim poziomie, bo inaczej zmarnujesz życie na ciąganie woła za sobą, No powiedz chcesz mieć faceta którego trza ciągać na łańcuszku? no chyba nie.....a dziwisz się ludziom,,,

Gość gość
Nie wiem do kogo z tym szczekaniem bredzisz, ale ja mam dzieci dorosłe i też im tyłki podcierałam tak samo, jak twoja matka tobie. No i wyobraź sobie, ze nawet do głowy mi nigdy nie przyszło, ze mam im wybierać partnerów życiowych. Moja matka też mi męża nie wybrała i jak tylko szczekać zaczęła, to jej nawciskałam tak samo jak tobie, bo uważam, ze kobieta rodzinę powinna stworzyć z mężczyzną, a nie całe życie ciągnąć woła za sobą.

Gość gość
Ok czyli rozumiem już twoje rozumowanie zupełnie jak u mechanika samochodów. Do puki auto na jego parkingu to odpowiedzialność biorą właściciele placu a jak wyjedzie na drogę to wina kierowcy. Powiem ci że masz pstro w głowie, swoją matkę zwyzywać to cza być już wielka świnią, kiedyś zobaczysz że matka miała rację ale to wtedy już za póżno będzie.. Idę bo nie będę bzdur czytał Pozdrawiam.

Gość Magda Na Drugie
a mi powiedziała : "on jest niedojrzały i na panią nie zasługuje". a potem dodała: "to mądre co pani mówi. jeszcze panią nie znam, a już panią lubie".

Gość gość
* jeszcze pani

Gość gość
dziś Pstro w głowie to masz ty chłoptasiu skoro matka wybiera ci żonę. :D Kiedy mam zobaczyć, ze matka miała rację? :D Ja niedługo babcią będę i stara, złośliwa baba nawet jak jest moją matką nie będzie mi w życiu mieszać i mówić co ja mam robić, bo w przeciwieństwie do ciebie mam swój rozum i od dawna szczęśliwą rodzinę.

Gość gość
A ty co masz chłoptasiu uzależniony od mamusi? :D

Gość gość
o rany ja tez stara juz mam tyle siwych włosów

Gość gość
No wyobraź sobie, ze mimo wieku nie mam siwych włosów tylko czarne i niefarbowane. :D Siwe tobym miała gdybym matki kiedyś posłuchała, bo siedziałabym teraz w melinie z wiecznie zapijaczonym kaleką i potulnie słuchała jego bełkotu. Z mężem, którego sama sobie wybrałam mam piękny dom, zdolne i mądre dzieci, które studia pokończyły, znalazły dobrą pracę i założyły własne rodziny. Ja jetem szczęśliwa, a moja złośliwa matka oszalała na stare lata. :D

Gość gość
gość dziś Ja niedługo babcią będę i stara, złośliwa baba nawet jak jest moją matką nie będzie mi w życiu mieszać i mówić co ja mam robić, bo w przeciwieństwie do ciebie mam swój rozum i od dawna szczęśliwą rodzinę. xx Niedaleko pada jabłko od jabłoni.. Mozna miec szczęsliwa rodzine i byc stara , złosliwą babą , co udaje , ze nie rozumie o czym sie pisze..

Gość gość
gość dziś gość dziś Ja niedługo babcią będę i stara, złośliwa baba nawet jak jest moją matką nie będzie mi w życiu mieszać i mówić co ja mam robić, bo w przeciwieństwie do ciebie mam swój rozum i od dawna szczęśliwą rodzinę. xx Niedaleko pada jabłko od jabłoni.. Mozna miec szczęsliwa rodzine i byc stara , złosliwą babą , co udaje , ze nie rozumie o czym sie pisze.. xx Ojojoj odezwała się forumowa desperatka, co każdemu szczęścia zazdrości. :D Jak się zaczniesz szanować tłumoku, to jest szansa, ze choć przez chwilę poczujesz się szczęśliwa, choć bardzo w to wątpię. :D

Gość gość
Ja bym do takiej wrednej jędzy więcej nie poszła, a facetowi powiedziałabym co usłyszałam i, że nie życzę sobie więcej jego matki oglądać. Jak chce to może się dalej ze mną spotykać, ale jak najdalej od jego matki.

Gość gość
gdyby to była matka mojego faceta to olałabym to co gadała o mnie i przy najbliższej okazji wywaliła jej to co dobrze słyszałam- nie trawie fałszywych, dwulicowych żmij Jak nie masz tyle odwagi cywilnej unikaj sytuacji kiedy gra kiepską aktorke.

Gość gość
Nie wierzę w tę bajeczkę,jaka mać taka nać.Gdybyś była mądrzejsza od swojej matki to nie obmawiałabyś stara babo jej na forum a taj widać że czas ię zbliża i jesteś toczka w toczkę do niej podobna.

Gość gość
Bądź czujna, bądź sobą, bądź asertywna, co ma być to będzie...