Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłam na kafe taką prawidłowość, otóż:

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wchodzę tu w południe, jak mam dzień wolny od pracy, to tematy są takie codzienne, o problemach d**erelkach. A kiedy wchodzę na kafe ok 23:00 po pracy, to tablica roi się od tematów zakładanych przez frustratów seksualnych - ta tablica niemal krzyczy : "r***ać, chcę ****ać". Jak na folwarku zwierzęcym. Dużo tu testosteronu jak na kobiece forum, nie sądzicie?

Gość gość
autorko dasz sie wyrvchać? ;)

Gość prawi 117
może te tematy o 23 00 zaklada ten sam frustrat ? tutaj niewele jest autentycznych osób

Gość gość
nie sądzę, żeby na całą polskę wchodził tu jakiś jeden facet i zakładal te wszystkie tamaty. Ale na prawdę przeglądam całą tablicę i tematy wyglądają tak : mój penis jest za mały, chce uprawiac sex w Nowym Sączu, która chętna, Moja dziewczyna mi nie daje, Sexu mi się chce, itd itd, żadnego zwykłego tematu

Gość prawi 117
Też nie rozumiem po co takie tematy zakładać i tak z tego nic nie wynika.,,.

Gość gość
Wolę już takie tematy niż spamowanie linkami do filmów.

Gość prawi 117
o ile rozumem idee tworzenia tematów o seksie, to tylko wtedy gdy ktoś szuka porady one maja sens a nie chce mi sie ****ać ,,.. Z tego nic nie wynika ,.,. Ja moge stworzyć temat chce mi sie pić Ale tego nie robie , bo jest za głupi ,.,. Wiec tutaj nie chodzi o frusracje , a raczej o głupote chce mi sie ****** jest rowniez zbyt prymitywne

Gość prawi 117
o ile rozumem idee tworzenia tematów o seksie, to tylko wtedy gdy ktoś szuka porady one maja sens a nie chce mi sie *róuóchaćć ,,.. Z tego nic nie wynika ,.,. Ja moge stworzyć temat chce mi sie pić Ale tego nie robie , bo jest za głupi ,.,. Wiec tutaj nie chodzi o frusracje , a raczej o głupote chce mi sie róóuchać jest rowniez zbyt prymitywne

Gość prawi 117
Ja nigdy bym nie stworzył tak beznadziejnego tematu `` cchce mi sie róuchać czy chce mi sie sikać z prostego banalnego powodu i tak wiem ze nikt nie przyjdzie i mi nie ulży .,,. Więc nie lubie sie skarżyć na coś co wiem i tak mi nikt nie pomoże i nie rozwiąże mojego problemu,.,., Musze sam sobie z tym poradzić

Gość gość
zamiast zakładać idiotyczne tematy, mogą sobie pofantazjować i ulżyć sobie w zaciszu swojego domu :P a tak to...od razu widać że wchodzą tu osoby, których nikt nie chce, z jakichś psychologiczno- patologicznych aspektów - i tymi tematami właśnie to pokazują, że najniższe popędy sterują ich psychiką. Słabe. Żal mi ich. Sex nie jest tak ważny, jak pożywienie, czy picie, bez sexu można żyć.