Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uprawiam seksu,bo tak panicznie boję się wpadki

Polecane posty

Gość gość
18 lat i już się chce pruć bez ślubu...

Gość gość
Po tym ostatnim wpisie też widać, że mama mózg prała. Wyobraź sobie, że nie wszyscy mają darmową opiekę babć na gwizdek i żyją. Moi rodzice byli sami w innym mieście i nigdy nie mieli żadnej rodziny do pomocy. Ja też nie liczę na to bo nie wprowadzę się z powrotem do rodziny. Mieszkam w innym kraju. Rzeczywiście twoja matka przeżyła istny koszmar, bo zaliczyła wpadkę po.. ślubie i musiała się sama swoim własnym dzieckiem zajmować. Powinni ją w tv pokazywać zamiast głodnych ludzi z Afryki..

Gość gość
Ja mam teraz same obawy co autorka a mam 30 lat. Ale to dlatego,że mam dwoje dzieci i juz padam na pysk. Mimo brania tabletek BARDZO boje się wpadki i to nie pozwala mi czerpac przyjemności z seksu.

Gość gość
Twoja matka jest nienormalna. Powiedziec takie cos 10 latce? Posralo ja? Po co to zrobiła? Chora kobieta. Idź po antykoncepcję i korzystaj z zycia dziewczyno. A od chorej matki trzymaj sie z dala.

Gość gość
Masz bardzo dobre podejście. Dla faceta seks to zawsze przyjemność, a w razie wpadki albobsie ulotni albo mało będzie pomagać. Dumny tatuś co to pieluchy nie zmieni. Młodzi faceci psychocznie nie dorośli do odpowiedzialności za seks. Ja też się bałam wpadki. Długo czekałam. Faceci dawali mi kosza. W końcu się zgodzilam. Nigdy nie miałam orgazmu. Pilnowalam antykoncepcji! Ale zaliczyłam wpadkę. Mam 21 lat i nie wiem co dalej. Myślę o aborcji. Mam jeszcze trochę czasu.... Nie jestem katoliczka, Ale żałuję że nie poczekalam do ślubu z właściwym faceta.

Gość gość
Od kiedy picza to krysia ?

Gość gość
jeśli boisz panicznie się wpadki to naprawdę radziłabym zacząć się zabezpieczać, ja stosuję vines i mog w końcu się kochac z moim facetem bez obaw

Gość gość
seks nie jest obowiązkiem, więc nie musisz go uprawiać jeśli nie chcesz, boisz się lub nie jesteś na niego gotowa. Ja też nie uprawiam, bo zwyczajnie nie mam na niego ochoty.