Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO PLAMIENIE IMPLANTACYJNE ???

Polecane posty

Gość gość

DZiewczyny poradzcie co mam myslec bo na glowe dostane, staramy sie z mezem od 3 mcy o dziecko Tzn to jest 3 cykl. jak na razie ciazy brak. Nie mam wielkiego parcia bo 1 dziecko juz mamy ale w koncu dojrzałam do decyzji ze chce miec 2.. Najgorsze jest to ze te 2 cykle mialam takie ze mialam wszystkie objawy ciazy przed dostaniem miesiaczki...Nawet w drugim cyklu wylecial ze mnie taki skrzep jak przy poronieniu(1 raz poronilam wiec wiem jak to jest)... soatnie 3 cykle byly 30dniowe, wczesniej miedzy 26-28 dni. Ostatnia miesiaczka byla 19.11 wiec owulacja byla jakos 1-2.12. wtedy tez kochalismy sie do konca bez zabezpieczenia oczywiscie. Wczoraj na wkladce zobaczyłam plame wydzieliny w kolroze jasno czerwonym. nic wiecej. 2 godziny temu delikatne rozowe plamienie mniej niz wczoraj. i tyle. kiedy sie podcieram jest czysto, nic sie nie dzieje wiecej. Czy to moze byc plamienie implantacyjne??nigdy takiego plamienia miedzy owulacja a okresem nie mialam - to byl 19dzien cyklu?...macie doswiadczenia w tej kwestii??

Gość gość
up. nikt nie pomoze?

Gość gość
Nie to nie plamienie implantacyjne

Gość gość
ja tez watpie...

Gość gość
Niby nie masz parcia ale jakbyś mogła to byś weszła do własnej macicy. Czekaj nic innego nie wymyślisz. Może będzie już ciąża a może nie. Na dziecko jak pamiętasz czeka się jeszcze kilka miesięcy nie bądź więc w gorącej wodzie kąpana. Pozdrawiam.

Gość gość
ja pierdziele liczylam na to ze ktos byl w sytuacji podobnej tzn mial plamienie imlnatacyjne i powie jak to wyglada-ja nigdy nie mialam wiec pytam. Jelsi to nie to , to chce wiedziec czy mam sie martwic, isc do lekarza, czy to niestety wczesniejszy okres(az o 10 dni!) :/ a wy od razu czlowieka zgnoicie ze " w goracej wodzie kapana"...cala kafeteria. Nie napisalam :"czy jestem w ciazy"? tylko czy to moze byc plamienie tego typu...

Gość gość
ps. nie mam parcia ale czy to zle ze obserwuje wlasne cialo? ze sie interesuje zachodzacymi zmianami? nie chce niczego przeoczyc, zbagatelizowac? ale na kafeterii i tak zle i tak nie dobrze....