Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dostać się do szpitala psychiatrycznrgo?pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam zapas tabletek ktore zamierzam polknac i popic alkoholem iw ten sposob uznaja to za probe samobojcza, czy jednak lepsze okaze sie podciecie zyl? Mam w domu bardzo skomplikowana sytuacje, matka sie na demna zneca psychicznie dluzje tego nie pociagne, nie mam gdzie isc, chce do szpitala psychiatrycznego.pomocy..

Gość gość
Nie musisz niczego łykać, ani się ciąć. Zadzwoń na 997, powiedz że chcesz popełnić samobójstwo i podaj swój adres. Przyjedzie patrol Policji, wezwą pogotowie ratunkowe i karetka zabierze cię do szpitala psychiatrycznego.

Gość gość
w jaki sposób matka się nad Tobą znęca?

Gość gość
Teraz dużo osób tak właśnie robi. Posiedzisz 2 tygodnie w psychiatryku, a potem... wrócisz do swoich problemów. Ale 2 tygodnie sobie odpoczniesz, o ile leżenie w szpitalu można nazwać odpoczynkiem. Zwłaszcza w polskim szpitalu...

Gość gość
cały czas mowi, że mogła mnie po smieric ojca oddac do domu dziecka, ze jestem jej problemm od urodzenia, że skoncze jak prostyutka i ż ejestem nikim.. i wiele innych..

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym ją nagrał jak się na ciebie drze, i założył jej sprawę na Policji o psychiczne znęcanie się. Ale musisz mieć nagrania, żeby był jakiś dowód.

Gość Chory skvrwysyn
Dziewczyno ile masz lat?

Gość gość
ile masz lat? Masz inna rodzinę, rodzeństwo?

Gość gość
Dobry pomysł dla ciebie. Po tygodniu przygód w psychiatryku wrócisz na kolanach do mamusi i będziesz ją na kolanach przepraszał - o ile cię wypuszczą, bo może kwalifikujesz się na stały pobyt w tym przybytku.

Gość gość
A jeżeli zdecydujesz się na psychiatryk, to sugeruję wydrukować tę stronę z forum i zabrać wydruk ze sobą, żeby wiedzieli że nie chcesz zabić się naprawdę. Bo jeżeli usmażą ci mózg jakimiś środkami psychotropowymi, to będzie jeszcze gorzej.

Gość gość
Bądź sobą to wystarczy byś trafiła do zakładu zamkniętego

Gość gość
jesteś bogaty ale jak prostytutka męska możesz sporo zarobić, tym bardziej że jesteś biseksualny:P Matka pamięta woje wyczyny z berlińskich darkroomów, po których ci odbiło, powiedz że teraz jesteś bardziej obyty i klientów będziesz selekcjonował, choć twoja narzeczona o tej selekcji nie świadczy:P

Gość gość
15:56 pozdrawiam srodkowym palcem, pier.dol się;*

Gość gość
Poprostu jesteś walnięty ale jeszcze nie zdiagnozowany

Gość gość
tylko ty potrafisz to robić samodzielnie:P i twoja narzeczona:P