Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golarka elektryczna jaka wybrac pomocy

Polecane posty

Gość gość

Planuje na ptezewnt kupic mezowi maszynke do golenia. Tylko nie mam pojecia na co zwrocic uwage przy zakupie.Jaka jest lepsza.Okragla czy taka tradycyjna.Moze ktos cos polecic?

Gość prawi 117
ja mam golarke philipsa ,.,. wystarczy 3 glowicowa

Gość prawi 117
dawniej mialem philpsa 2 glowicowa uzywałem ją 8 lat , a teraz kupilem 3 glowicową pół roku temu i lepiej sie sprawdza

Gość gość
Ja mam 31 i też mam Philips'a, 3-głowicową. Mam ją od 6 lat i ciągle działa. A właściwie to mam dwie takie, tylką że jedna jest na akumulator, a druga na zasilanie sieciowe.

Gość gość
Jw. - jakiś philips trzygłowicowy.

Gość gość
myslicie ze to fajny prezent dla meza pod choinke?

Gość gość
To zależy od faceta. Jeden lubi maszynki elektryczne, a drugi lubi plastikowe jednorazówki i nic go nie przekona do maszynki elektrycznej. Ale jeżeli ktoś preferuje elektryczne, to większość wybiera 3-głowicowego Philips'a.

Gość gość
Za trudne. Mój mąż próbował kilku golarek elektrycznych i żadna się nie sprawdziła. Musiał wrócić do maszynki z ostrzem. Może specyfika zarostu? A może po prostu ostrze wygala dokładniej, nie wiem, ale on maszynki elektrycznej nie chce.

Gość prawi 117
maszynka elektryczna nie nadaje sie do golenia 7 dniowego zarostu,. trzeba sie nią golić przynajmniej co 3 dni ,.,. Oczywiscie ostrza mozna zmienic na nowe i wyjdzie to taniej niz zakup nowej maszynki poprzedniego philipsa mialem 8 lat , ale raz w nim ostrza wymieniałem na nowe ,.,. JAk robią sie tępe to trzeba sie golic codziiennie ,.,.