Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

haluksy operacja w warszawie

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, gdzie w stolicy można poddać się operacji haluksów? No ile taka operacja kosztuje???

Gość gość
Przy stanach zapalnych stawu, bolu i trudnosciach w znalezieniu obuwia operacja powinna byc na NFZ.

Gość gość
Miałam robioną w Szczecinie za 4,5 tyś ale w Warszawie jest drożej

Gość gość291292
Co do ceny to nie wiem, ale koleżanka miała operację w Wilmed w stolicy właśnie i z efektu jest zadowolona. Oni tam mają jakieś małoinwazyjny sposób przeprowadzania operacji, szczegółów nie znam, zapoznaj się z ich ofertą na stronie.

Gość gość
Operacja nie daje gwrancji, ze haluksy nie powrócą i to ze zdwojoną siła! moja ciotka operowała sobie haluksy i po 2 latach odrosły większe. Operacja to tylko leczenie skutków dolegliwosci a nie likwidacja przyczyny. A operacja jest droga i bardzo bolesna.

Gość gość
sama miałam operację. Dla mnie naprawdę to już była ostateczność. załuję że tak zaniedbałam stopy, bo mogłam dużo wcześniej walczyć z rosnącym haluksem. A tak operacja i miesiąc wyjęty z życia. Ortopeda powiedział zebym teraz stosowała szyny korekcyjne, najlepiej na noc Marcin 1. Są podobno najlepsze na rynku, najdłużej w sprzedaży i mają dobre efekty. Poodbno teraz muszę juz zawczasu zadbać o to żeby wada nie wróciła, bo niestety lubi wracać.

Gość gość
a możecie polecić konkretnego lekarza? bo nikt nie wymienia nazwisk. chodzi o profesjonalistę z doświadczeniem

Gość Sultan6
Doktor Kołodziejski, przyjmuje w Poradni Chorób Stopy nawarszawskim Targówku. Bardzo dobry specjalista, rok temu robiłam u niego halluksy i od tamtej pory nie mam żadnych dolegliwości