Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet moze az tak lubic kobiete ? Nie rozumiem go

Polecane posty

Gość gość

Myslalam, ze po prostu mu sie podobam. Ale teraz zglupialam. Nie rozmawialismy ze soba zbyt wiele ale on zagadywał do bliskich mi osob,pytal o mnie, zartowal czy moze sie ze mna ożenić itd. Był miły,pomocny, zawsze stawał w mojej obronie i wyzywal ludzi ktorzy w jakis sposob mi dokuczyli , zaszkodzili itd. Patrzyl w oczy tak głębiej i dłuzej, zawsze sie ze mna witał, caly czas mial mnie na oku gdy bylam w poblizu, byl czujny,mowil ze jestem piekna . Az do wczoraj . ostatnio spodobal mi sie ktos a pewna dziewczyna zaczela go podrywac - chyba specjalnie, na zlosc mi...nie wiem.On zaczął po niej jechać,nasmiewać sie z niej itd. Czy to mozliwe ze on ma wobec mnie tylko przyjacielskie uczucia?

Gość gość
Nie. Ona mu się podoba.

Gość gość
Nie, po prostu lubi chędożyć i uznał że się do tego nadajesz.

Gość gość
Licze ze ktos madrzejszy sie wypowie.:)

Gość gość
No to się wypowiedziałem. Albo jesteś bogata albo krew mu odpływa z mózgu niżej i odpierdziela taki szajs żeby włożyć śmierdziela.

Gość gość
Raczej Cie lubi i pewnie mu się podobasz,a tamta dziewczyna zaczęła mu się narzucać,a takich się nie szanuje...więc zaczął ja wysmiewac. Chyba było jej glupio? ;) jest spalona u niego... A czy on inicjuje jakiś ,,przypadkowy" dotyk? Jak długo się znacie i czy proponował już spotkanie we dwoje?

Gość gość
Jakie narzucać i jakie "się nie szanuje", to brednie jakieś.

Gość gość
A co chcesz kotus przeczytać? Nikt tu wróżyć nie umie.

Gość gość
20.04 chyba nie masz pojęcia o facetach...

Gość gość
Za to ty na pewno nie masz.

Gość Órwana  z  choinki
Podobasz mu się, to pewne.

Gość gość
Dziekuje za normalne odpowiedzi. Odpisalabym juz wczoraj ale cos zawiesil sie internet i po pol godz poszlam spac nie czekajac juz na nic. Chodzi o to, ze pracujemy razem i spodobal mi się INNY chłopak , nie ten o którego pytam.Powiedzialam to komus i dowiedzialo sie pare osob a jedna panna specjalnie go podrywa. On (tym razem ten o ktorego pytam)zaczął się z niej smiać,obrazać ją. Nie jest zazdrosny o niego, ani o nią. I to mi dało do myslenia czy aby na pewno mnie traktuje jak obiekt westchnien bo wczesniej tak wlasnie myslalam.

Gość gość
O nią nie jest zazdrosny? A czemu miałby byc, skoro ja wyśmiał i obrazil? Czegoś tu nie rozumiem :) a ze o tego innego który Ci się spodoba, Nie jest zazdrosny, to może wlasnie jest ale to ukrywa ;)

Gość gość
Ktos wyzej chyba napisał, że podoba mu się tamta i że ona jego podrywała, źle napisałam po prostu i sprostowałam teraz. Nie wiem moze ukrywa ale chyba na zewnatrz byloby widoczne to przez wbijanie szpilek itd bo do tej pory tak postepowali inni faceci. A on nadal jest mily i nie widac jakiejs zlosci itp

Gość gość
Nie inicjuje dotyku,niby unika dłuższego wpatrywania się, ale widze ze jest czujny jak jestem obok.Ostatnio podzielil sie ze mna swoim ciastem ;) Przyszlam na stołówke a tam kawalek dla mnie. Dodam jeszcze ze to jeden z tych smialych.

Gość gość
Noo jeśli jest śmiały a nie inicjuje dotyku i do tej pory nie zaprosil Cie na randkę to raczej tylko Cie lubi, nie bardzo mu się podobasz. Śmiali faceci szybko przechodzą do dzialania jak im zależy