Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezoterapia tak czy nie

Czy zabieg mezoterapii jest bezpieczny?

Polecane posty

Gość Mezoterapia tak czy nie

Hej! zastanawiam się nad wykonaniem zabiegu MEZOTERAPII w tej klinice w Katowicach. http://www.cmed.pl/medycyna-estetyczna/mezoterapia.html Ogólnie ma ona dobre opinie więc pod względem sterylności się nie boję. Mam jednak obawy co do samego zabiegu. Czy jest to zbyt duża inwazja w skórę? Czy skóra może się "uzależnić" od tego typu zabiegu?

Gość gość
Nie, tez sie nad tym zastanawiam ale nie dam sobie nakladac zadnych cielecych produktow.

Gość gość
ja korzystałam z zabiegu mezoterapii igłowej w klinice mediart instytut w Poznaniu... Przedtem włosy miałam straszne cienkie, a teraz sa gęste i w końcu potrafię je zapuścić :)

Gość gość
Ja taki zabieg chodziłam kilka razy w www.klinikabochinska.pl i bardzo dobrze to wspominam. Za jakiś czas wybieram się na redukcyjny z wykorzystaniem wypełniaczy na bazie kwasu hialuronowego i chcę zlikwidować bruzdy między brwiami i opadające kąty ust.

Gość gość
Korzystałam z mezoterapii osoczem bogatopłytkowym i kwasem hialuronowym z witaminami. Efekt mezoterapii naprawdę widać, nawet po jednym zabiegu, bo skóra regeneruje się też od samego nakłuwania, jeśli to jest dobrze zrobione. Najbardziej byłam zadowolona z zabiegów w viva-derm.pl w Warszawie.Teraz zamierzam też testować tam bezigłową mezo sense (fale radiowe) na cellulit.