Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miły czy natrętny? Wysłać czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam takie pytanie w związku z urodzinami koleżanki. Znamy się 2 miesiące w tym czasie byliśmy razem na weselu przed którym uczyłem się tańczyć to z nią stawiała swoje "pierwsze kroki". Ona "odczarowala" mi taniec, wierzyła we mnie bardziej niż ja sam i pokazała ze można się świetnie bawić. Później dała mi kosza ( 2 razy odmówił spotkania) nasze relacje są takie jak były przed. Mam pytanie czy mogę w ramach podziękowania za to co dla mnie zrobiła wysłać jej kwiaty na urodziny ? Chciabym jej złożyć osobiście życzenia i podziękować za wszystko ale pewnie nie będzie okazji... Jak myślicie mogę wysłać ? Wy cieszyły byście się?

Gość gość
Kolejna cipcia bez honoru, na którą się pluje, a ona udaje, że deszcz pada. Ile jest jeszcze takich męskich psitek?

Gość gość
oczywiście,że wysłać to miły gest i pełna kultura:)

Gość gość
Daj spokój jak ktoś nie chce mieć z toba do czynienia to nie wysyłaj kwiatów.

Gość gość
a liczysz na coś od niej? jesli tak to przestań. jak masz zbędne pieniądze to wyślij te kwiatki ale miej świadomość że to bez znaczenia, kompletnie bez żadnego znaczenia

Gość gość
Nie mam zamiaru naciskać na nią i się narzucać zrozumiałem to do chciała mi dac do zrozumienia ze między nami nic nie będzie. Teraz jak się widzimy zachowuje się jak by tej rozmowy nie było. Ja jestem jest bardzo wdzięczny za to co dla mnie zrobiła, cenie to bo nigdy bym nie powiedział że janbede lubił tańczyć, unikałem tego a tu proszę ;) jedynie czego od niej oczekuje to czasem pogadać i tyle a nie uciekać przed sobą... Chce by wiedziała że bardzo ja cenie

Gość gość
Weź nie ściemniaj. I zapomnij o niej, nie ośmieszaj się więcej.

Gość otulona_snem
dokladnie