Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanamedal78

Promocja na ubrania dla dzieci

Polecane posty

Gość mamanamedal78

Witajcie drogie mamy! Ostatnio nagromadziło mi się trochę wydatków związanych z moimi szkrabami, miedzy innymi chce kupic trochę nowych ubran. Rozgladalam się po sklepach w galerii, ale cenowo trochę jest to poza moim budżetem. Może widzialyscie ostatnio jakies ciekawe promocje w sklepach online? Mysle, ze w ten sposób uda mi się trochę zaoszczedzic…

Gość gość
może dla innych to obciach i w ogóle ale ja polecam lumpeksy. Można tam trafić świetne, niekiedy markowe ciuchy a wiadomo, że dzieci szybko wyrastają z ubrań także można tańszym kosztem fajnie ubrać dziecko

Gość gość
nie wiem, gdzie wy macie te fajne lumpeksy w których te osławione "perełki" znajdujecie....ja mieszkam we wrocku i jak jest jakiś porządniejszy lumpeks to krzyczą sobie kilkadziesiąt złotych za kg-za tyle to kupię nowe ciuchy w sieciówce... a w zwykłych lumpeksach to trzeba mieć znajomą, co ci będzie "odkładać" bo jak przyjdziesz z ulicy to same dziurawe łachy sprzed kilku dekad

Gość gość
właściciele lumpeksów już sie dawno wycwanili i ciuchy dla maluchów i ciężarnych sprzedają na sztuki albo na allegro, albo jako mega paki za kilkaset zł. Na wagę tylko ciuchy dla dorosłych i starszych dzieci.

Gość gość
Można tam trafić świetne, niekiedy markowe ciuchy xx jak ktoś ma czas łazić od lumpa do lumpa i grzebać w tych koszach i przepychać sie między emerytkami to ok... ale dla mnie czas to pieniądz, bo ja pracuje a po pracy wracam do rodziny, po sklepach w ogóle nie chodze bo nie mam na to czasu, ciuchy kupuje wieczorami w necie w sieciówkach na zapas, np teraz c&a ma wyprzedaze :)

Gość gość
tez uważam, ze online można kupic taniej ubrania. No i wygoda- kilka klikniec i zakupy zrobione

Gość gość
21 19 proszę o strony

Gość gość
hmmm, a kupowalas w 5.10.15? bo ja wlasnie tam zamawiam ciuszki dla córki i jak dla mnie jakość jest bardzo dobra, a ceny- naprawdę przystępne. Zwłaszcza ze materiały są porządne, nie niszczą się. Corka chętnie wybiera ich sukienki czy bluzeczki- ladne kolory i dziecięce wzory.

Gość gość
Ja kupowalam online z reserved ostatnio mieli promocje -40% i sporo fajnych ciuszkow mozna bylo zakupic

Gość gość
A ja polecam wybrać się do marketu ostatnio trafiłam w Tesco na super wyprzedaeze sciochow i pajacu takich walurowych były po /10 zł . A jakościowo naprawdę ok teraz prane wielokrotnie kolor ok teraz szwy się na miejscu.

Gość gość
w 5.10.15. jest teraz weekendowa promocja -50%, wiec tam możesz się nieźle obkupić w najbliższych dniach. Sama mam na oku kilka perełek, musze je zamówić, zanim rozmiary poznikają ze strony :P

Gość mamanamedal78
oo, dzięki za info! W takim razie odpalam ich stronke i zaczynam poszukiwania ciuszków dla swoich pociech! Dziekuje za pomoc!

Gość gość
Allegro, olx

Gość gość
Nie wiem gdziechodzicie i gdzie patrzycie na ciuchy, ale ja wlasnie w ciucholandziezrobilam wyprawke dla dzidziusia od 0-6 mc - kompletna i jeszcze sporo wiekszych ubranek do 1,5 roku , za jakies 150 zl.w tym mata edukacyjna i kilka innych zabawek. Ostatnio za zlotowke kupilam kombinezon przejsciowy H&M 6-9m, gruby sztruksowy, podszyty futerkiem, zbucikami za 1 zl, wizualnie super. Mam ok 40 par spiochow i pajacy od 0-6 m,20 sztuk bodow, koszulki, blyzeczki, bluzy, spodnie, kurteczki, czapeczki itd..wszystko w stanie idealnym, albo bardzo dobrym, srednia cena jednej sztuki ok 2 zl. Fakt wyprawke kompletowalam jakies 4-5 mc.. trzeba sie nachodzic, naszukac , ale oszczednosc spora, tym bardziej ze ubranka dla dzieci kosmicznie drogie.

Gość gość
Ja widziałam te ciuchy w super stanie. Koleżanka też zachwalala,że same perełki kupuje dla dzieci. Kiedy je zobaczyłam,wyglądały jak z pomocy dla powodzian. Może i nie było dziur ale to nawet nie przypominało perełek i nie wyglądało jak nowe. Ja dziecku bym nie kupiła. Nie dość,że wychodzi całkiem drogo jak za używane to jeszcze to brzydkie. 7zł za lepsze leginsy jak ja kupię w sieciowce za 10 nowki. Koszulki też po 7-10zł gdzie w necie mogę kupić od 8 do 15zł. Wolałabym już w pepco kupić dziecku niż zakładać ten chlam

Gość gość
No to wlasnie niechodzi sie tam gdzie wycenione, tylko tam gdzie na wage! U mnie19 zl za kg.. fakt nie zawsze znajdzie sie okazja i perelka, ale czasem .. jak mi pajac, czy body zawaza za zlotowke to jak za darmo! Noworodek niezniszczy, bo zaraz wyrosnie. Spodni dla starszej corki w lumpeksie nie kupuje, czasem jakas bluzke czy bluze, bardziej po domu niz na wyjscie. Fakt jezeli mialabym zaplacic za body 8 zl, to w paczkach nowe mam taniej, chociaz na ciuchach mam pewnosc ze po pierwszym praniu nie beda dwa rozmiary wieksze.

Gość gość
A probowalas zakupow przez allegro? Ja sie juz nauczylam kupowac cale zestawy od uzytkownika bajkowy-maluszek, wydaje się raz ale ubranek sie ma pare i wychodzi naprawde duzo taniej niz w sklepie. Jakosc tez bardzo fajna, z pierwszego synka miałam dużo ubranek w ktorych teraz chodzi drugi szkrab :)

Gość gość
Też poszłam ostatnio do lumpeksu. Akurat była nowa dostawa to i 70zl/kg . Myślę sobie drogo ale za 72zl dokladnie kupilam 6 pajacow z nexta 5 bodziakow tez next i dresowy kombinezonik z cartersa. Ubranka jak nowe modne wzory i kolory a za tą kasę to bym ledwo 2 pajace w h&m kupiła. Chyba będę chodziła częściej bo weszłam przypadkowo.

Gość gość
Wiecie co moze dla was to obciach ale ja ostatnio poszlam do pepco a tam spodnie po 10 zl bluzki po 5 nawet cale komplety dresowe po 10 zl wydalam 200 zl a kupilam calkiem sporo. Dziecko i tak szybko wyrosnie z tego a wcale gatunkowo te ciuchy nie sa zle.

Gość gość
Dokladnie dla jednych to beda perelki, a dla innych lachy. U mnie zalezy mamy jedna gete taka, ze naprawde sa fajne rzeczy ale reszta to wlasnie lachy.

Gość gabi788
Teraz są mega promocje na urodziny sklepu 5.10.15. https://www.51015kids.eu/urodziny cała kolekcja -50% na najnowszą kolekcję jesień – zima 2018 . Super produkty, dla chłopca i dziewczynki w różnym wieku. Wydaje mi się,że znajdziesz wiele rzeczy fajnych tak jak ja.

Gość gość
Ja szukam w sieci. - 50 % znajduję zawsze, nie lubię lumpeksów, bo ubrania brzydko pachną, a sama stosuję proszki bezzapachowe i to mnie drażni. Mam mało ubrań, ale za to dobrej jakości. Ostatni zaszalałam i kupiłam córce dresik - super - nie znałam tej firmy, ale jestem bardzo zadowolona, miękki i miły w dotyku: https://www.buy4kids.pl/komplet-dziewczecy-tunika-z-spodniami-malami.html