Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety patrzą tylko na wygląd

Polecane posty

Gość gość
Ale co w tym złego, że dziewczyna chce przystojnego faceta, który będzie ją pociągał? Tak samo nie ma nic złego w tym, że chłopak chce ładną dziewczynę.

Gość gość
nieprawda, kobiety patrzą według mnie na 3in1 lub 5in1 lub popularne 3xk.

Gość gość
A mężczyźni na co patrzą przy wyborze dziewczyny ? Przecież tez na wygląd , można powiedzieć ,ze większość zwłaszcza na wygląd. Gdy kobieta nie jest ładna to tez ma problem ze znalezieniem chłopaka nawet brzydkiego bo brzydki tez chce ładną. Uroda przestaje sie liczyć gdy odkryjemy wnętrze danego człowieka ale musi być to piękne wnętrze a nie byle jakie. Problem w tym żeby poznać wnętrze trzeba trochę spędzić ze sobą czasu , niestety ludzie często nie chcą tracić czasu na osobę , która nie podoba sie fizycznie.

Gość gość
Gdyby przykładowo jakaś grubaska miała nawet najpiękniejsze wnętrze, w życiu bym się z nią nie związał. Grubaski są aseksulane.

Gość gość
gość dziś Jeśli ma piękne wnętrze to każda cię oleje jeśli nie jesteś przystojny. Brzydka kobieta zawsze znajdzie faceta, brzydki facet może sobie pomarzyć o związku, bo kobiety są wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem.

Gość gość
Kobiety zazwyczaj szukają faceta ładniejszego od siebie :)

Gość gość
Ja niby jestem brzydki a dziewczyny mialem i kilka okazywalo duze zainteresowanie wiec co? Nie jestem brzydki? :)