Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Cytat dnia

Polecane posty

Gość cytat dnia
Kto się dziwką urodził, ten księżniczką nie umrze. :)

Gość gość
Kto się dzifką w Żaganiu urodził, ten księżniczką nie umrze.

Gość gość
cytat dnia dziś Dzifką się nie rodzi.. natomiast księżniczką tak ;) no chyba, że arystokratką, która księżniczką zostanie po ślubie z księciem (patrz Kejt:). I jeszcze coś, nawet księżniczka może zostać dzifką..

Gość gość
cytat dnia: Po bieganiu czuje sie taki seksowny - Cynik

Gość gość
Kto prostacka ma osobowość księżniczka nie zostanie. Księżniczka nawet w szambie pozostaje księżniczka, opłucze się z guana i nadal będzie sobą, z prostaczki nawet klejnoty i wykwintne stroje księżniczki nie zrobią ani pragnienia jej narzeczonego.

Gość gość
Karolina gdybyś poznała faceta z drugiego końca Polski, takiego z którym chciałabyś być na zawsze, w którym byłabyś mega zakochana i on w tobie tak samo. Dobra przejde do rzeczy, chodzi mi o to czy byłoby to dla ciebie przeszkodą żeby się przeprowadzić w jego strony? czy nie wyobrażasz sobie tego i to facet musiałby przyjść w twoje strony? Bo chodzi o to że mam mieszkanie kupione i to ty byś musiała do mnie przyjść, bo mam też dobrą stałą prace na miejscu i szkoda byłoby to wszystko rzucać, sprzedawać mieszkanie kupować następne gdzieś u ciebie, szukać gdzieś u ciebie nowej pracy itp Chciałbym się z Tobą zapoznać Karolino, szukam żony, ale musisz wiedzieć że chciałbym mieć minimum trójkę dzieci :) stać mnie na utrzymanie tak licznej rodziny, o to się martwić nie musisz

Gość gość
10:49 lepiej sobie prostytutkę załatw, biedaku

Gość gość
nie chce prostytutki, chce kobiety którą będę kochał i która mnie będzie kochała, z którą będziemy na dobre i na złe, przez całe życie może to i głupie w dzisiejszych czasach, ale ja się nie dam zwariować dzisiejszym czasom, nie dla mnie przelotne znajomości, nie dla mnie bzykanie panienek po dyskotekach, nie dla mnie seksukłady czy sponsoring, nie dla mnie obracanie co chwile to nowej panienki, nie dla mnie rozwody... ja chce jedną jedyną na całe życie

Gość gość
no i co ty masz do zaoferowania takiej kobiecie??

Gość gość
Wiatr ci nawial lisci kupe śpij biedaku huj ci w d**e:-P

Gość gość
Karolina odezwiesz się? chociaż mnie olej ale odezwij się

Człowiek nie rodzi się z żadnym zawodem. Rodzi się z czystą karta, dopiero potem zostaje "kims" z przymusu albo z własnej woli. Z przymusu- kiedy nie jest zadowolony ze swojej pracy, ale musi to robić, by mieć za co żyć, z własnej woli- kiedy robi to co kocha i cieszy się z tego na jakim stanowisku jest i co osiągnął.

Gość gość
no nie zasługuje :( ale i tak marzę o Tobie każdego dnia

Gość gość
a jak będę zasługiwał to dasz mi wtedy szansę? bo ja walcze dla Ciebie od paru miesięcy, już się mocno poprawiłem życiowo ale jeszcze nie na tyle by cię nie zawieźć

gość dziś Ciesze się, że jestem Twoją motywacja. Oby to co mówisz było prawdą, bo na próżno Ci klamstwo, tylko Cię pogrąża.

Gość gość
walcze dla Ciebie i będę walczył! potrzebuje tylko jeszcze trochę czasu i boje się że właśnie w tym czasie Cię strace, że jakiś inny mi Cię odbije i gdy ja już będę gotowy to niestety będziesz już zajęta :(

Gość gość
Smakosz jestes żałosny :D

Gość gość
nie jestem smakosz, proszę się nie wtrącać i nie imputować mi czegoś co nie istnieje, dla mnie liczy się tylko Karolina a nie wasze ataki i hejty

Jak ma być cytat dnia, może wygram tylko nie wiem co :p Ludzie są jak pralka, wszytko się miesza i wiruje. Wersja uniwersalna.

Gość gość
no ale czemu smakosz? czemu mnie masz za smakosza? co ja ci takiego zrobiłem że masz mnie za smakosza i już innego sie dla ciebie nie liczy tylko to ze masz jakieś chore podejrzenia ze jestem smakoszem a ja nim nie jestem, mam ci udowodnić ze nie jestem wielbłądem? no proszę cie,,,

gość dziś jesteś za bardzo wrażliwy. Nie denerwuj sie. Szczerze, prędzej jest mi uwierzyć w to, że jesteś smakoszem niż w to, że jesteś kimś innym i całkiem "normalnym facetem" jak na to forum.

Głodek dziś nie celuj wyłącznie w kobiety. To jest kwestia charakteru. Mezczyzna jak i kobieta może mieć takie cechy.

Gość gość
no ale powiedz mi skąd ci się wzięło to że jestem smakoszem? na jakiej podstawie? bach nagle pada podejrzenie (co by nie powiedzieć oskarżenie) że jestem smakoszem i koniec, już się w żaden sposób z tego zaszufladkowania nie wywinę, bo dla Ciebie już zawsze będę smakoszem. Nie wiem jak masz coś do tego smakosza to jemu to powiedz ok? ale nie myl mnie z nim, bo jestem zupełnie inną osobą

gość dziś teraz Ci wierzę, 3razy zaprzeczyłes, więc raczej jest to prawda, ale nie na pewno.

Gość gość
haha no rozbrajasz mnie Karolina :D ale powiedz mi na jakiej podstawie wogóle sądzisz ze nim jestem? tak z choinki ci się to urwało czy jako bo ja tego kompletnie nie rozumiem