Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny bardzo wam przeszkadza nadwaga u faceta?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny bardzo wam przeszkadza nadwaga u faceta?

Gość gość
bardzo wyklucza go, nie cierpię leni bez charakteru

Gość gość
Sama jestem szczupła a mój ma 100 kg przy 184 wzrostu , ale za to ma dość dobry charakter

Gość princessinthesky
Dla mnie odpada. Nie chodzi nawet o sam wygląd, chociaż wątpię żeby mnie podniecał taki facet. Chcę po prostu faceta z którym można iść na jogę, pochodzić po górach, który jest wysportowany i ma kondycję.

Gość gość
Mi do pewnego stopnia nie przeszkadza. Lubię miśków, ale wszystko ma swoje granice

Gość gość
Nadwaga to nie tylko problem estetyczny ale i zdrowotny. Więc jestem na nie. Jednak gdy ktoś ma ją bo się leczy i jest tu spowodowane lekami wtedy mogę zaakceptować.

Gość gość
W og9le nie. Tylko nie lubię facetow, którzy są grubi, a szukają szczupłych lasek, to hipokryzja. Ale grubasy co chcą schudnąć i coś w tym kierunku robią są ok.

Gość gość
Sama jestem szczupła a mój ma 100 kg przy 184 wzrostu , ale za to ma dość dobry charakter x Przecież to nie jest dużo na faceta....Mój ma 180 cm i waży 95 kg, nie jest gruby... Nadwaga też by mi przeszkadzała, tak samo u siebie, jak i u faceta.

Gość gość
To zależy ile ma w portfelu :)

Gość gość
Jak Twój ma 95 kg przy 180cm to faktycznie nie jest gruby tylko już otyły i upasiony monstrualny ork. Prawidłowa waga przy tym wzroście 70 kg jeśli nie ma mięśni i jest delikatnej budowy, 80kg jeśli jest umięśniony. No chyba ze to koksiu na sterydach ale oni są mega obrzydliwi

Gość Carycka
Niestety przeszkadza. Male boczki czy troszke brzuszka moze wydawac sie pocieszne ale ogolnie nadwaga niestety.... trzeba wziac sie za siebie dla wlasnego dobra

Gość gość
P***b..o Cię ? 95 kg upasiony? Faceta to Ty widziałaś, ale w telewizji chyba... Mój też tyle waży, ma 182 cm wzrostu , fakt chodzi na siłownię i ma ładną sylwetkę, ale sterydów nie bierze. A 70 kg przy tym wzroście, to facet będzie wyglądał jak szkielet z zapadniętą klatą...