Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczam Ci wrednie niesprawiedliwy

Polecane posty

Gość gość

faceciku

Gość gość
nigdy mu nie po daruje tego jesli mnie okłamał przysięgam to tu i teraz na zawsze na wieki wieków amen.

Gość gość
Ten facet to jest hiena w ludzkiej skórze, atakuje w słabszych od siebie i zranione lwy, tylko nie umie ocenić stopnia zranienia, jak dzisiaj, wtedy przez rannego lwa może być pożarty. Wybaczyć tak, ale traktować jak hienę, która w każdej chwili może zaatakować jak wyczuje słabość.

Gość gość
a o kim ty piszesz bo ja o takim jednym co robi mnie w bambo

Gość gość
On siebie robi w bambuko, jest za głupi na to by innych w nie robić, ale jak twierdzisz, że robi ciebie to jesteś głupsza/y od niego a o to trudno. Stara panna

Gość gość
nie wiem ale zaczyna mnie to w*****ac na maksa

Gość gość
Jeżeli jesteś tym głąbem hieną to należy ci się.

Gość gość
12.34 żeby nie było wątpliwości, to mój wpis. Stara panna

Gość gość
pocałuj się w łokieć

Gość gość
i tak sie dowiem w koncu jestem mistrzem w tym

Gość gość
czego się dowiesz?

Gość gość
A tam. Najgorsze to wpuścić do mózgu złość. Niech się złoszczą słabeusze. Jak ktoś kłamie lub oszukuje to przede wszystkim samego siebie i trzeba tej osobie współczuć, a sobie nie dać zrobić krzywdy i oddzielić dobre rzeczy od złych i żyć tymi dobrymi. A jak boli odrzucenie to przeżyć je i zacząć od początku. Bo takie uczucia mijają i to wielka ulga jest jak już miną i satysfakcję się ma, że się nie poddało własnej desperacji. Godność jest cudowna, jak już ją człowiek pozna. Godność to siła. I za żadne uczucia nie wolno jej oddać.

Gość gość
Jesteś hieną w ludzkiej skórze i nie masz godności głąbie, dlaczego wypowiadasz się na jej temat? Gdybyś ja miał nie hejtowałbyś lepszych od siebie, tych którzy cię odrzucili ze względu właśnie na brak godności, przyzwoitości, honoru i uczciwości. Nic ci nie da pisanie bzdur w necie, ci na których Ci zależy nie zapraszą cie do swego towarzystwa właśnie dlatego ze haniebnie potraktowałeś i traktujesz kobietę, która oni szanują, to sà porządni ludzie, nie twój target i twoich śmieciowych koleżków, nie powiedzą ci tego zgodnie z zasadą - nie ruszaj goowna bo śmierdzi, będą dla ciebie mili ale zawsze na dystans, jak to z hieną. A ty będziesz tworzył swój alternatywny świat, w którym jesteś szanowanym człowiekiem a twoja żona przyzwoitą i szanowaną kobieta Ale to tylko świat twego umysłu bedzie nie mający nic wspólnego z rzeczywistością. Stara panna

Gość gość
Pozwalam wierzyć tobie w to, że mnie odrzucileś, twoje biedne, zszargane przez lata ego tego potrzebuje, tylko powinieneś wyciągnąć naukę z tego - nie szanują cie za to jakim jesteś człowiekiem, jakich dokonywałeś wyborow życiowych, z kim się przyjaźniłeś i jakie kobiety na partnerki wybierasz i z jakimi facetami spałeś. Byłeś jesteś i będziesz właśnie dlatego postrzegany jako frajer, ale zarloczny jak hiena.

Gość gość
14.57 tekst mój, starej panny

Gość gość
Ale masz schizę kobieto. On tutaj w ogóle nie pisze i nigdy tego nie przeczyta. Wiesz o tym? Opanuj się. Żyj własnym życiem i przestań pisać stara panna! Masz imię albo jakieś zainteresowania to może zmień pseudonim kafeteryjny. Naprawdę co ci to da, że będziesz pisała tutaj te wywody... Tylko niezależność cię uratuje.

Gość gość
Ty masz schizofrenię, żyjesz moim życiem od lat, do którego wtargnąłeś jak złodziej a pouczasz mnie? Usunąłeś się z mego życia? Nie masz już mego fantoma? Nie dałeś pozwolenia innym na posiadanie go? Jesteś zakłamanym do szpiku kości czlowiekiem, w końcu pojmij, że właśnie dlatego porządni ludzie nie chcą z tobą znajomości, wiedza na co ciebie stać i wolą cie unikać.

Gość gośćS
co tu się dzieje?

Gość gość
Jestem kobietą i piszę tu czasami o tak sobie, czemu sobie wmawiasz że tu jakiś twój były siedzi?

Gość gośćS
ty piszesz do mnie?.ja nie mam żadnych byłych i nigdy nie miałam.

Gość kiciunia ewunia
prawda jest taka że za głupote się płaci-swoją oczywiście ( dziwne że psychiatra go i całej rodziny nie zbadał)