Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaline2211

Randka a ja jestem gruba

Polecane posty

Poznałam faceta przez Internet, mam 19 lat, on 22. Bardzo dobrze się dogadujemy, planujemy spotkanie. Nie mam obaw co do spotkań, bo to nie jest moje pierwsze. Na nic się też nie nastawiam tylko, pójdę tam i będę traktować to jako spotkanie z kolegą. Mam 170 wzrostu i ważę ponad 70 kg!! Co robić? Mogę wkleić zdjęcie jak chcecie, tylko napiszcie na jakiej stronie to dam link.

Gość gość
Najlepiej nic nie rób, zaakceptuj siebie a jak się komuś to nie podoba to won... Życie ma się tylko jedno i uwierz mi najlepiej mieć wszystko gdzieś, ale dążyć do doskonałości, ja to zrozumiałem trochę późno, ale szczęście że w ogóle. Druga osoba podświadomie widzi że ty akceptujesz się i to jest bardzo atrakcyjne

Gość gość
Jeżeli chłopaka wprowadziłaś w błąd i on nie wie, że jesteś, hm, puszysta, to było to nie fair. Większość facetów nie chce grubaski.

Znaczy uczę się dopiero akceptacji siebie i tak jest o niebo lepiej niż kiedyś, chcesz ocenić moje zdjęcie?

Gość gość
Dawaj.

Gość gość
Daj tu zdj sylwetki normalnie w ubraniu bez twarzy to ocenimy czy rzeczywiście jest zle. Po wzroście i wadze myślę że trochę tego ciała jest jesteś okragla ale bez.przesady nie ma tragedi jak jeszcze umiesz się fajnie ubrac i masz mila buzie to nie masz powodow do.kompleksow

Gość gość
Zaczniecie się seksić to się wyciszysz i schudniesz.

Gość gość
Jest dobrze. Fajna talia. Brzuszek ładny. Nóżki solidne. Cycki fajne.

Gość gość
Nie masz kompleksów, chciałaś się pochwalić tym i owym.

Gość gość
jest ok, nie jestes gruba tylko kobieca:) nie ten facet to inny, pol kwiatu tego swiatu

Gość gość
Dramatu nie ma ale mogłabyś trochę ćwiczyć joga lub pilates.

Mam kompleksy. Ludzie mi mówią, że nie jestem gruba, jednak ma to swoje podłoże w dzieciństwie. Byłam po prostu grubym dzieckiem. Jako, że moje rodzeństwo to chudzinki, brat jak i siostra to cały czas byłam do nich porównywana. Mama powiedziała mi żebym w końcu wzięła się za siebie i schudła. Nic sobie z tego nie zrobiłam, miałam małe załamanie nerwowe i zaczęłam się obżerać i leżeć całymi dniami. Potem zaczęłam rosnąć, wiadomo sylwetka się wydłużyła. Teraz każdy chwali mnie, że schudłam itp, jednak ja nic nie zrobiłam. Kompleksy nadal zostały.

Gość gość
Ru/chał/bym bez zastanowienia!

Gość gość
Muszą, powinne współgrać. I głos, wymowa, słownictwo. To samo się rzuca w pierwszych chwilach znajomości. No i uśmiech. Nie może go zabraknąć, bez powodu i z byle czego.

Gość gość
Fajna figura. Zaokraglona nie gruba. Facetom może się podobać. Pozbądź się kompleksow bo wyglądasz dobrze.

Gość gość
Zapytaj się tylko jeszcze weteranek wielkich i małych kłamstw jak nad gościem zapanować? Cała ta kokieteria.

Gość gość
Bo ja to tylko wiem co faceci lubią i lubieją;) a czego nie.

Gość gość
brałbym

Gość gość
Wysłałas mu zdjęcie? Powiedz wprost jak wyglądasz.

Gość Cloud_Dancing
Fajnie wygladasz...nic mu nie mów tylko przyjdz na spotkanie i się dobrze baw. Jakbym była facetem to bym szarpała jak reksio ;-)uśmiech cyc do przodu i bedzie git.

Gość gość
Świetnie wyglądasz dziewczyno. Lansowana przez media sylwetka wieszaka jest dobra na wybieg a mężczyźni wolą kobiety takie jak ty by było za co złapać, założysz szpilki bluzkę z dekoltem i będzie zachwycony. Tylko nie ubierz się w jakiś worek bo się oszpecisz.

Gość gość
Dlaczego piszecie komuś kogo nie widzi cie ze fajnie wygląda? Przecież to tylko puste słowa. Jeśli dziewczyna czuje i wie że za dużo waży to powinna się wziąć za siebie i tyle. Dla siebie samej a nie dla faceta. Na mojego oko zdecydowanie za dużo.

Gość Cloud_Dancing
Dlatego,że pokazała zdjęcia i ma ładną kobiecą sylwetkę...jest młoda i to normalne w tym wieku,że ma kompleksy,uczy się siebie akceptować. Ważne są proporcje a nie waga. Ma wcięcie w talii. Ja jej nawet zazdroszczę bo jestem patyczakiem.

Gość Cloud_Dancing
Może zadbać o siebie w każdej chwili ale nie powinna z tego powodu rezygnować z randki.

Gość gość
Akceptacja akceptacja ale po co akceptować swoje nadprogramowe kilogramy gdy można się ich po prostu pozbyć? Wygląda w miarę normalnie więc nie sądzę że będziesz miał coś przeciwko.

Gość gość
Dziewczyno, Ty uważasz że jesteś gruba? Jesteś szczuplejsza od nie jednej dziewczyny z którą się spotkałem a uważałem, że nie ma problemów z wagą. Śmiało idź na randkę, a jak koleś nie sprawi że będziesz się czuła seksowna to sam Cię zabieram na kawę tak długą, aż się poczujesz piękna. I tak twarz jest o wiele ważniejsza niż figura.