Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audreyxxx

samotna

Polecane posty

Gość audreyxxx

czesc wam, moze uda sie normalnie porozmawiac bez zbednych troli :) za oknem szaro i zlapala mnie chandra. od jakiegos czasu jestem dosc samotna. nie chodzi o przyjaciol, mam ich wielu i mam z kim gadac i sie spotykac. chodzi o milosc - standardowy problem u wielu z nas, prawda? :) mam dwadziescia pare lat, bardzo dobre studia, wielu mezczyzn i kobiet mowilo mi ze mam perfekcyjna figure (duzo cwicze), z twarzy tez nie jestem brzydka (pracowalam jako modelka i jako hostessa , dobra aparycja byla wymogiem), posiadam wielu dobrych przyjaciol wiec charakteru tez nie mam zlego. Mimo to jestem sama. Wszyscy mi mowia, ze szukam idealu, czesto kogos odrzucam bo nie jest perfekcyjny. Ale to nie jest tak, po prostu mam okreslony typ mezczyzny, ktorego moglabym pokochac i chocby nie wiem co, nie pozwole sie do siebie zblizyc przystojnemu mezczyznie, aczkolwiek innego, niz ten o ktorym marze. Wszyscy moi byli mezczyzni byli wspanialymi chlopakami i dokladnie takich szukam, a takich jest malo. Wy tez macie podobnie? Jak to jest z dziewczynami ktore tak czesto są zakochane, naprawde tak latwo znalesc wam kogos kto sprosta waszym wymaganiom? Czy to ja jestem ksiazniczka z wymaganiami z kosmosu? Dzieki ze przeczytaliscie, samo wygadanie dalo mi ulge :)

Gość gość
moze konto na portalu randkowym pomoze, ulatwi poznanie :)

Gość audreyxxx
mialam, poznalam kilku naprawde fajnych chlopakow, ale zwykle dzieli nas odleglosc/podejscie do zycia, i ostatecznie jestesmy dobrymi znajomymi :) opowiedzcie mi cos o sobie, gdzie poznaliscie swoich bylych/terazniejszych? to byla milosc od pierwszego wejrzenia czy uczucie przyszlo z czasem? macie swoj typ idealnego mezczyzny czy raczej nie kierujecie sie zadnym wzorcem? :)

Gość gość
ja jeszcze nikogo nie poznalam choc mam juz 32 lata od dziecka bylam wysmiewana z powodu wygladu zarowno przez chlopakow jak i dziewczyny teraz tez nikt ze mna nie gada bo wciaz jestem brzydka

Gość audreyxxx
13:48 a zrobilas cos, żeby wygladac lepiej? praca nad sylwestka, dobranie fryzury, zadbanie o cere? wystarczy poogladac stare zdjecia celebrytow, zeby sobie uswiadomic, ze naprawde kazdy moze stac sie atrakcyjny :)

Gość gość
mam meska twarz jak sie nie pomaluje to wygladam jak chlop a jak sie pomaluje to wygladam jak trans nie mam piersi miseczka aa ostatnio schudlam 5 kilo teraz waze 45 przy 156cm 10 lat leczylam tradzik i wygralam ale dalej nikt mnie nie chce