Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paniczny strach

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Mam 16 lat i nigdy nie uprawiałam seksu ani nie miałam styczności z męskim nasieniem. Wiem, że to głupie ale czytając różne artykuły panicznie boje się ze mogę być w ciąży. Od kilku dni mam mdłości ale bez odruchu wymiotnego. Jestem aktualnie w 16 dniu cyklu ale miesiączki mam nieregularne. Śluz mam niby przezroczysty ale lekko zabarwiony białym. Kilka dni przed owulacja bolał mnie lewy jajnik teraz oprócz mdłości nic mi nie dolega. Czy mogę być w ciąży? Uważam ze to niemożliwe ale jednak ten strach mnie dobija i już po woli nie mogę funkcjonować bo ciagle o tym myśle.

Gość gość
Testu nie kupię bo mieszkam w mieście gdzie każdy każdego zna i w sumie chyba za bardzo się boje.

Gość gość
He he he jestes poy****a:-D

Gość gość
Możesz mieć zmiany hormonalne. Ja gdy zaczęłam współżycie mając osiemnaście lat dopiero w trzecim miesiącu byłam z chłopakiem na badaniu nic się nie bałam bo chłopak był przy mnie. Mam prawo do obecności więc czego mam się wstydzić chłopaka skoro wspołżyjemy seksualnie . Również był przy przyjściu na świat naszego dzidziusia.

Gość gość
14.06 ty jesteś tym oszołomem co zawsze wszystkich krytykuje! ?

Gość gość
Zmiany hormonalne to coś poważnego czy to normalne ?

Gość gość
Tego jeszcze nie było obawa o ciążę bez zbliżania się do faceta. Co przemawia za tym że miałaby to być ciąża? oprócz tego że dużo czytasz?

Gość gość
Było Już o zapłodnieniu przez ręcznik na basenie ma który rzekomo oddało nasienie pięciu chlopakow wiec nic mnie juz chyba nie zdziwi ;)

Gość gość
Edukacja seksualna w Polsce jest na takim niskim poziomie, że nie jestem zaskoczona takim pytaniem.

Gość gość
W ciąży nie jesteś ale te mdłości są jakieś dziwne może to przez owulacje. Twoje ciało się zmienia i możesz mieć takie objawy właśnie. Ktoś o tym może słyszał ?