Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu pary które swój związek zaczęły od sexu?

Polecane posty

Gość gość

Poprostu sex na pierwszej randce a teraz żyją sobie szczęśliwie. Bo cała rzesza kobiet twierdzi że jak się zacznie od sexu to nie może się związek udać.

Gość gość
Bo z zasady się nie udaje. Z drugiej strony ze swoim pierwszym chłopakiem poszłam do łóżka po dwóch tygodniach (i na drugiej randce) i dalej jesteśmy razem.

Gość gość
Tak, chyba na 3 randce, jesteśmy razem 4 lata

Gość gość
Rozmawiałam niedawno z seksuologiem z 30letnim stażem. Jeśli ludziom zależy na czymś więcej niż niż seksie to po czekania kilku miesięcy jest czymś normalnym. Zdarza się przecież że ludzie się bzykaja od razu i są że sobą ale to wyjątki.

Gość gość
Dlaczego twierdzisz że to wyjątki? Bo nie godzi się to z twoim światopoglądem? Masz wyniki badań?

Gość gość
ale poczekają bo co? Co to ma na celu?

Gość gość
Są.

Gość gość
Źle napisałem, może nie na pierwszej randce bo rzeczywiście może być mało, ale w krótkim czasie nie czekały na siłę kilka miesięcy by się "poznać"

Gość gość
Mój związek trwa od wielu lat, a seks był jeszcze przed pierwszą randką. To przecież w ogóle nie ma znaczenia. Liczy się zgodnośc charakterów, a nie termin seksu.

Gość gość
To że np. wiele kobiet musi czuć zaufanie i akceptację ze strony faceta. Czesanie mam wrażenie że cierpicie na ograniczenie umysłowe. Naprawdę tak trudno pojąć że nie wszystko kręci się wokół seksu zwłaszcza dla kobiet? Kolejny temat mający na celu nie wiem co.

Gość gość
Akurat to ja pytałam o to na co ludzie mają czekać, a jestem kobietą. Pewnie, jak jedna strona nie jest gotowa to druga poczeka, ale czekać dla zasady? Bezsens.

Gość gość
Na pierwszej randce:):):):). Co prawda nie sex ale feliatio. Razem 14 lat, 9 lat małżeństwem.

Gość gość
A kto tu mówi o czekaniu? W międzyczasie można poznawać się na innych płaszczyznach a seksu w związku i tak każdy będzie miał dość po czasie bo się znudzi partnerem. Lepiej chyba się znudzic później niż szybciej.. Zresztą nie wiem, nie interesują mnie związki w tradycyjnym rozumieniu. To wiem na pewno.

Gość gość
No wlasnie, co ma na celu czekanie? Czeka sie jedynie gdy obie strony tak czuja, ale nie z jakis odgornie narzuconych idiotycznych norm, bo nie wypada. Jak obie strony maja ochote na pierwsej randce, to czemu nie? Moze to byc jedna noc, a moze byc zwiazek, nigdy nic nie wiadomo. Oczywiscie, jesli ktos jest durnym hipokryta i kieruje sie narzuconym swiatopogladem ze osoba ktora uprawia seks na pierwszej randce jest latwa i cale mnostwo epitetow, to problem lezy w nieciekawym charakterze tej osoby a nie w seksie. I w braku szacunku dla ludzi lub jego mylnym pojmowaniu. Ale z kims takim nie poszlabym do lozka ani na pierwszej randce ani w ogole.

Gość gość
poznawać można się na wielu płaszczyznach jednocześnie. Ja mojego teraz już męża poznałam od tej strony od której do dzisiaj miękna mi nogi i nie narzekam :P

Gość gość
17:37 ja nie pytałem dlaczego te "dziwne" chcą czekać, tylko o normalne które robiły to na co mają ochotę i są szczęśliwe.

Gość gość
17:37 ale tu się wypowiadają kobiety i mają inne poglądy jak ty, dlaczego wypowiadasz się za wszystkie? Ty chcesz czekać to czekaj.

Gość gość
tak, są takie, sama taka jestem i znam dużo takich kobiet.

Gość gość
My zaczęliśmy związek głównie od seksu bo takie byli założenie:)jesteśmy 5lat

Gość gość
Przepraszam zapomniałam że jako ta dziwna nie powinnam się odzywać. Nara.

Gość gość
Ta "dziwna" w innym temacie przekonywała że kochać sie można po kilku miesiacach a jak wcześniej to nic z tego nie będzie. Założyłem ten temat by jej pokazać że można jednak być szczęśliwym, to ucieja, nie będzie słuchać tych szatańskich podmiotów ona wie swoje :)

Gość gość
Na przyszłość naucz się czytać dokładnie i że zrozumieniem. Specjalnie dla mnie temat? Oh dziękuję. Nie musiałaś.

Gość gość
To by było sprawiedliwie napiszcie też ile związków zaczętych sexem nie wyszło, rozpadły się po 4 - 6 miesiącach bo były oparte tylko na sexie. Tylko nie piszcie o 3 sex randkach i że się rozpadło bo to nie był związek.

Gość gość
Zaczelismy od seksu i jestesmy razem 5 lat.

Gość gość
tak, tak siejcie tę propagandę i potem kolejne tabuny wykorzystanych kobiet, zwłaszcza teraz w czasach tindera, kobiety są postrzegane jak towar jednorazowy takie rzeczy to są wyjątki a cała reszta to *****cze alfa i ich zabawy

Gość gość
90% facetów na portalach właśnie czeka na naiwne kobiety, które uwierzą że z szybkiego seksu bedzie slub i dzieci :D aż im współczuję

Gość gość
Nie wiem ile nie wyszło bo nie prowadzę statystyk na znajomych, no i sorry, ale 3 sex randki to nie związek :P Sama miałam i mam tylko jednego faceta

Gość gość
Która kobieta idącą do łóżka z mężczyzną która super spędziła noc, miała orgazmy czuje się wykorzystana? Związał ją? Szantażował? To tak wykorzystał. Aaaa obiecał ślub na 1 randce i zostawił... Jak idiotka uwierzyła....

Gość gość
Ja. Główne założenie było takie ze to tylko seks. Jesteśmy razem ponad dwa lata i świata poza mną nie widzi.

Gość gość
no więc nie siejcie propagandy że z sexu bedzie związek bo to jakieś dziwne wyjątki i naprawdę się dziwię tym kobietom, że zaufały obcym gościom, równie dobrze mogłyby być spuszczone na drzewo