Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietna nie Krolewna

Czy znajde normalnego mezczyzne ktory nie szuka królewny ?

Polecane posty

... tylko zwykla, przecietna kobiete Spotykam samych krolewiczow majacych sie za ideal z nierealnymi wymaganiami - szukaja nieistniejacej idealnej krolewny z Disneya, a normalni mezczyzni gdzie sie podziali ?

Gość Głodek
Przeciętnych jest mnóstwo, trzeba mieć coś aby się wyróżniło, nie weżmiesz z z rozsądku, z potrzeby ego.

Gość gość
Szukają normalnych, bo i z czym takim normalnym do księżniczek startować?

Gość gość
Sami szukacie nierealnych mężczyzn księżniczki

Gość gość
To po co się umawiasz z królewiczami? Jesteś przeciętna a takie wymagania? Spotykaj się z przeciętnymi.

Gość gość
Macie się za ideał pustaki

Gość gość
Przecietna uważa się za cud natury

Gość gość
co dokładniej masz na myśli pisząc "zwykła, przeciętna" ? bo to generalnie pojęcie bardzo względne

Wybaczcie nie które mają parcie na ślub, miałem taką sytuację, wzięła faceta fotelarza mieszkała z nim, przyszła do mnie aby porozmawiać aby z nią być, tamten jełop, no cóż podziękowałem i zrobiłemi papa.

Gość gość
Ci przeciętni uważają się za królewiczów, a szare myszki, bidulki takie uważają się za przeciętne

Gość gość
Nie przesadzajcie. Tylko narzekacie.

Gość gość
Bywa też odwrotnie że bardzo ładna kobieta ma jakieś kompleksy i uważa się za przeciętną

Gość gość
Królewny które czekają na przystojniaka z telenoweli

Gość gość
Co za prymitywy tu piszą! Trudno uwierzyć, że w tych czasach są tacy tępi ludzie!

Gość gość
Autorka przecietna a spotyka sie tylko z krolewiczami bo przecietnymi mezczyznami gardzi. Wniosek ona przecietna oczekuje, ze krolewicze beda sie o nia przecietna bili i starali. Przepis na staropanienstwo.

Najlepsze było wcześniej wchodzę tamten dosłownie dwie ręce miał, siedzi na krześle przy stole :p i czeka, ta w kuchni szybciutko go obsługuje, nawet talerza jak zjadł nie odniósł i nie umył i jak siedział tak siedział, mógłbym no nie jestem taki, wyraz nie odpowiedni ale musowy wy... ć ją w przedpokoju a on dalej by siedział. Jak pomyślę o przeciętnym tą scenę mam, chciała tak samo jak pisze autorka.

Gość gość
Nie lubię przeciętnych kobiet, brzydkie są i nudne.

Gość gość
Głodujący mitoman błee

Gość szry
autorka spotyka samych krolewiczow? gdzie ci normalni?? czyli... normalnych(nie wyrozniajacych sie absolutnie niczym na tle wiekszej grupy) omija szerokim lukiem. nic dziwnego... w koncu niczym sie nie wyrozniaja. Woli krolewiczow i narzeka na to ze maja wymagania majac cos co ich wyroznia z tlumu do zaoferowania. no i gdzie tu logika, jak sie omija normalnych to sie ich "nie spotyka", jak sie interesuje i wybiera krolewiczow to trzeba sie choc troche na ich uwage wykosztowac, bo skoro autorka sama jest przecietna to niby czym ma konkurowac z tymi, ktore sie z tlumu wyrozniaja? z bardzo zdawkowych szczatkow informacji mozna wywnioskowac, ze autorka ma typowo wysokie wymagania w stosunku do facetow, ale nie ma sama nic ponad przecietnosc do zaoferowania... rozczarowanie i widmo staropanienstwa(przedtem jeszcze desperacja i nienawisc do WSZYSTKICH facetow, zwiekszajaca sie geometrycznie im ktorys okaze sie bardziej przecietny) to w takim scenariuszu nie tylko standart ale wlasciwie pewny wynik. radzilbym otworzyc szerzej oczy, rowniez na tych malo lub nie interesujacych na pierwszy rzut oka(bardziej przecietnych czy normalnych, jak tam sobie to tlumaczy), wylaczyc wymagania i ksiezniczkowatosc, miec lepszy kontakt z rzeczywistoscia niz ze swiatem wlasnych fantazji. ale pewnie bedzie ciagniecie tego samego modelu, coraz wieksze rozgoryczenie, rozczarowanie i narzekanie. peszek.

Gość gość
Psychopata zboczeniec gdzie się da pisze o tym, ze wszyscy męzczyźni sa jak on, to jego sposób na na świadomośc swej miałkości a raczej goownowatości, pocieszenie swego rodzaju, szkoda ze nic wspólnego nie mające z rzeczywistością. JESTEŚ PSYCHOPATĄ, ZBOCZEŃCEM, WYNATURZONYM ODCZŁOWIECZONYM STWOREM, KTÓRY UCZYNIŁ MASĘ ZŁA LUDZIOM, od siebie nie uciekniesz, dlatego tak boisz się samotności, bo wtedy nic nie zagłusza krzyku twej duszy a raczej szatańskiego ryku, jeszcze wypełazające z ciemności ale i w dzień obecne strachy, twoi "przyjaciele" złe duchy tylko juz nie przyjacielskie a przerażające cię.

Umawiam sie tylko z przecietniakami z wygladu, z zadnymi przystojniakami jeszcze na randce nie bylam, nie gadalam, nie zwracam na takich uwagi, bo sama Krolewna nie jestem tylko przecietniara i przecietniaka szukam. Kazdy facet jakiego spotkalam mial sie za krolewicza ku memu zdziwieniu, z takimi wymaganiami ze szok, ze szczeka mi opadala. Zaden z nich przystojny ani troche nie byl, a szukal pieknej ksiezniczki z milionem zalet. Nie wiem co teraz faceci maja w glowach, chyba tylko proznie i nadmuchane ego. Malo ktory jakiekolwiek atuty mial a wymagal idealnej kobiety, same wymagania , ze musi byc taka, taka, i slowo "MUSI" u kazdego sie pojawialo, a nic do zaoferowania od siebie. Watpie, bym gdzkiekolwiek jeszcze znalazla normalnego faceta, realnego, ktorzy nie zyje marzeniami i bajkami z Disneya i nie jest mamisynkiem. Masa randek poszla na nic. Kazdy uwazal ze nalezy mu sie piekna Krolewna Sniezka i z zadna zwykla, przecietna nie bedzie. Jestem zazenowana tym co w glowach maja wolni kawalerzy i tym co maja do zaoferowania a jakie wymagania sami stawiaja. Odechcialo juz mi sie umawiac z innymi facetami, bo w kolko jedno i to samo. Dzisiaj byla chyba moja ostatnia randka, bo juz ochote stracilam na wiecej. Kolejna porazka. Dzisiejsza randka : Przyszedl facet 10 min spozniony, powiedzial, ze nie mogl wstac a bylismy umowieni na 11.00 :O w kawiarni. Moze mam sie cieszyc ze w ogole wstal i przyszedl, bo juz 5 mnie olelalo i nawet slowa ze nie przyjda. Wracajac do dzisiejszego z randki kandydata - Dane z portalu: 39 lat, wyksztalcenie - brak danych, wzrost 173, waga 85kg, brunet, mily, sympatyczny, ma dobre serce, lubi pomagac. A przyszedl pan lysiejacy, a raczej z plackiem na glowie, z brzuchem jakby byl w ciazy 6 miesiac i w bluzie z kapturem. Zapytalam czym sie zajmuje na randce, on - obecnie bezrobotny, pracuje dorywczo i ze ciezko w tym kraju o dobra prace, bo jest po zawdowce. Powiedzial ze mieszka z mama i mama mu pomaga:O bo samemu ciezko zyc w tym kraju:O Zapytalam jakiej kobiety szuka i jakie ma oczekiwania co do naszej randki, on - powiedzial ze szuka ladnej, zadbanej kobiety (choc sam ani ladny ani zadbany nie byl), powiedzial ze MUSI umiec dobrze gotowac, bo on lubi dobrze zjesc i zasmial sie az zobaczylam jego braki w uzebieniu. Zapytalam co moze sam dac kobiecie, a on - dobre serce. Dobre serce czlowieka nie wyzywi, a on - dlatego szukam kobiety ktora lubi gotowac i przyrzadza pyszne dania. To urywki z naszej rozmowy. NIe bede przytaczac wszystkiego. Randka trwala jakies 20 min, oczywiscie musialam sama zaplacic za siebie choc on wybral kawiarnie. W sumie teraz to norma ze kobieta sama placi za siebie jak facet ja gdzies zaprasza, juz czasy gdzie faceci jak dzentelmeni placili za kobieta dawno dawno temu sie skonczyly. Jestem zniesmaczona kolesiem jaki przyszedl dzisiaj, brzydki zaniedbany leniwy mamisynek szukajacy mamuni - tak to moge podsumowac, zal i porazka i moj stracony czas.

Gość szry
13:34 skoro juz sie tak "uzewnetrzniasz" na wlasny temat, to radzilbym udac sie w trybie pilnym do psychiatry, do psychologa raczej za pozno z tymi twoimi szatanami, strachami i nie wiadomo jakimi jeszcze konstruktami psychicznymi. skoncz zatruwac ludzi ego-wstawkami bez ladu, skladu, mysli przewodniej a przedewszystkim bez wlasnego miejsca, LECZ SIE zanim komus krzywda sie stanie, wtedy to bedzie za pozno. zegnam, bez odbioru

Gość gość
Uważam się za normalnego,mam wiedzę zainteresowania dobrą pracę itd całe szczęście mam żonę ale gdybym szukał po poczytaniu tego co kobiety kolo 30 piszą na tym forum obrósł bym w piórka, zdesperowane samotne rzucające się na każdego byle założyć rodzinę bo czas się kończy. Po kolegach w pracy widzę ile jest chętnych kobiet, nie mają problemu z umówieniem się praktycznie codziennie! Jak jest popyt to cena towaru nawet marnego wzrasta. Dlatego łysiejący burak mamisynek ma wymagania, bo ma w czym wybierać.

Gość gość
Nigdy w związku nie byłem, bo każda mi dała kosza tylko dlatego, że nie wyglądałem model :(

Gość gość
Brzydka, otyła kobieta ma takie wymagania, że hoho chce faceta z najwyższej półki.

Gość gość
Zejdzcie na ziemie księżniczki nawet zadbanego olewacie, bo nie jest przystojny :(

Gość gość
14:23 Tak się kończą randki z netu haha :D

Gość gość
Pytam się jakiego szukają faceta, a wszystkie odpowiadają bardzo przystojnego, który zachwyca kobiety.

Gość gość
Czy ja znajdę panne która nie leci tylko na wygląd?

Gość dobra zmiana
Dane z portalu: 39 lat, wyksztalcenie - brak danych, wzrost 173, waga 85kg, brunet>>>A na jakim portalu podaje sie wage :D ?dobre :D numer buta tez tam jest ?