Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Llilou

Związałam się ze zdradzonym facetem.

Polecane posty

Gość Llilou

Związałam się ze zdradzonym przez poprzednią kobietę facetem. Minęło 2 miesiące. Układało się idealnie, seks dobry, wspólne zainteresowania, uwielbiał moją szczerosć, wzajemny szacunek, zero kłótni, wzajemne zaufanie (tak mi się wydawalo). Nagle stwierdził, że to nie to. Co o tym myśleć ? Boi się? A może chciał mnie tylko wykorzystać, zemścić się ? Próbowac walczyć o ten związek, czy dac sobie spokój ? Poki co nie rozmawiamy 2 tygodnie.

Gość gość
Ile czasu minęło od rozstania? I po jakim czasie poszliście do łóżka?

Gość gość
albo jest takim samym palantem jak wszyscy faceci i tylko sprzedał bajeczkę o zdradzie, wziął Cię na litość, żeby wykorzystać

Gość gość
gdy się związaliśmy minęło 2 miesiące. Do łółżka poszliśmny po tygodniu...

Gość gość
Czy wy kobiety się nigdy nie nauczycie, że jak szybko pójdziecie do łóżka to faceci mają was za łatwe i nie szanują was? Wykorzystają i sobie pójdą. I jeszcze z kimś kto dopiero się rozstał, gdzie masz rozum?

Gość gość
00-41 z moją żoną miałem seks na pierwszej randce , to nie ma znaczenia

Gość gość
gość dziś 00-41 z moją żoną miałem seks na pierwszej randce , to nie ma znaczenia x To jest wyjątek od reguły.

Gość gość
00-48 po tygodniu był nie tylko seks, a i ... poprostu było widać , że Ona mnie kocha.

Gość gość
gość dziś x A koleżanka z tematu została wykorzystana i rzucona.

Gość gość
00-54 z moją drugą kobietą seks był po roku, była dziewicą, a jednak jestem z żoną, z którą seks był na pierwszej randce. Mój przyjaciel miał seks na pierwszej randce, pokochał Ją , a Ona z Nim nie chciała być. Nie ma reguły

Gość gość
gość dziś Mówię o tendencjach, a nie szczegółowych przypadkach. Większość historii kończy się tak jak przypadek autorki.

Gość gość
Nie ma to jak zmyślić historię, która szybko nakłoni pannę do przyjęcia roli pocieszycielki. A gdy się już nacieszysz tym pocieszaniem to namierzasz kolejną, o poprzedniej mówiąc, że zdradziła. Trza sobie jakoś radzić by niejedną przelecieć.

Gość gość
01-05 poprostu nie rozumiem tego " wykorztstana" , naprawdę, przecież również miała satysfakcję od seksu.

Gość gość
gość dziś Bo zachowywał się jakby mu zależało? Mógł powiedzieć od razu, że nie jest gotowy na więcej.

Gość gość
01-08 Wy coś macie z tym seksem. Przecież to nie jest żadną sztuką, mieć mnóstwo partnerem do seksu, to nie o to chodzi.

Gość gość
01-12 tylko chcę powiedzieć, że jak ktoś ma być z kimś na zawsze, to i tak będzie, nawet jak seks będzie na pierwszej randce. To działa w dwie strony, bywa tak, że to kobieta rzuca faceta po tym jak miała z nim seks, a facet się męczy.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że tak bywa, ale z szybkiego seksu rzadko coś wynika, a kobiety czują się oszukane. Dla większości kobiet seks ma znaczenie, łączy się z uczuciami, a dla was nie.

Gość gość
01-22. Rozumiem o czym piszesz. Ale u mnie zaczęło iskrzec po seksie, nie ma reguły. W dniu dzisiejszym, często jest tak, że to kobiety chcą szybkiego seksu, nic w tym złego nie ma.

Gość gość
A kiedy dobry czas na seks?

Gość gość
gość dziś Ja uważam, że najpierw trzeba poznać swoje dusze, a potem ciała.

Gość gość
01-34 różnie w życiu bywa. Poprostu chciałem autorce powiedzieć, że moim zdaniem nie popełniła błędu. Poprostu nie wyszło . Nie mówię, że źle myślisz, tylko, mówię, że nie ma reguły.

Gość gość
gość dziś Kobieta ze zbyt dużym przebiegiem, nie będzie szanowana raczej.

Gość gość
01-42 to nie jest tak,że jak idzie szybko do łóżka, to ma duży przebieg. Ok , opiszę jak było u mnie, razem byliśmy na jednym roku studiów z obecną żoną, na piątym roku zaprosiłem Ją na randkę, Ona zaprosiła mnie do siebie do domu, gadaliśmy, potem zniknęła na 5-10 minut ,wróciła i zaprosiła do pokoju, a tam mnóstwo świec, zaczęliśmy się całować i kiedy już miałem wchodzić, powiedziała, że jest dziewicą, byłem zaskoczony. Po seksie zrozumiałem, że Ona dawno bardzo mnie kocha,no jesteśmy już 13 lat razem.

Gość gość
gość dziś Czyli znaliście się 5 lat, a ona Ciebie kochała. Zupełnie inna sytuacja.

Gość gość
01-58 ale nie byłem z Nią przyjacielem, nie miałem bliższego kontaktu, na zasadzie " cześć "

Gość gość
gość dziś Ale ona była zakochana, dla niej byłeś kimś wyjątkowym A byłbyś zachwycony gdyby miała 15 kochanków przed Tobą? Szanowałbyś ją? Dostałeś dziewice więc nie cwaniakuj.

Gość gość
02-04 nie rozumiemy się. Nie cwaniakuje.

Gość gość
gość dziś Nie odp na pytanie.

Gość gość
02-09 nie jestem z Nią, bo była dziewicą, poprostu uczucia. Gdybym pokochał kogoś, kto miał mnóstwo partnerów, to bym był z Nią. Liczą się uczucia,a nie liczba partnerów. Przecież ja nie mówię, by ze wszystkimi iść do łóżka, mówimy o szybkim seksie.

Gość gość
gość dziś Dobrze, że tak myślisz, ale większość facetów stosuje podwójna moralność.