Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe czy przebywają tu

Polecane posty

Gość gość

piękne , wykształcone , zaradne i i inteligentne kobiety te kobiety najczęściej nie zaznały w życiu szczęśliwej miłości (same to podkreślają) i stąd moje pytanie

Gość gość
Czy są tu też dziewice?

Gość gość
Weź prawiczku idź.

Gość gość
gość dziś piękne , wykształcone , zaradne i i inteligentne kobiety te kobiety najczęściej nie zaznały w życiu szczęśliwej miłości (same to podkreślają) i stąd moje pytanie x A co sam masz do zaoferowania kobiecie procz calej listy wymagan ??

Gość gość
juz jakas glupia ges napisala "A co sam masz do zaoferowania kobiecie procz calej listy wymagan ??" autor zadal inne pytanie nie pisze, ze szuka takiej na kafe :D

Gość gość
Tak są takie i co z tego?

Gość gość_zły_los
Skoro tu przebywają, a np. ich związki były nieudane to podejrzewam, że albo pociągają ich niewłaściwi mężczyźni, albo same nie wiedza czego tak naprawdę pragną, albo są po prostu głupiutkie. Jedno jest pewne, atrakcyjność to rzecz względna. Wiele osób, które uważają siebie za atrakcyjne nie są takie. Przebywanie na tym forum źle świadczy o każdym z nas.

Gość gość
Tępi kolesie to na pewno tu przebywaja, co nawet nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Czytać dzieci się uczą w podstawówce, nie wiem czy oni nie skończyli podstawówki czy zapomnieli jak się czyta. Tępi są na pewno.

Gość gość
a są może kobiety z ładną pupą?

Gość gość
na pewno przebywają bo co raz wiecej kobiet nie ma facetów

Gość gość
Przebywają tu różni ludzie, piękni samotni, brzydcy samotni, zajęci nieszczęśliwi, porzuceni rozgoryczeni, oszukani , zdradzeni, uwikłani w romans jedno jest pewne mało jest tu ludzi szczęśliwych i pogodnych. Wszystkich łączy to samo, uzależnienie od internetu.

Gość gość
11:51 W sedno.

Gość gość
a dlaczego zaraz uzależnione od neta?tak jestem osobą wg siebie atrakcyjną, inteligentną, mam dobrą prace, mam też nieszczęście w miłości...ale to już inny temat, raz byłam tu poradzić się w pewnej sprawie i tak zaglądam od czasu do czasu, z ciekawości...jakie problemy są tu poruszane, może akurat jakieś mi bliskie. Z ciekawości do ludzi i ich historii. Takie małe odskocznie i przerwy w pracy. Żałuje tylko, ze tak wiele tu...nawet nie wiem jak nazwać, gimbusów?lub dorosłych a mentalnie dzieci, które nie wnoszą nic do dyskusji lub zakładają denne tematy z cyklu "kocham cie madziu", "śliczna moja tęsknie", które zaśmiecają forum. Proszę więc nie oceniać, ze mądre i atrakcyjne jak siedzą tutaj, to znaczy jakieś ofiary życiowe i paskudy tak naprawdę a atrakcyjne tylko wg siebie. Aha....to że kobieta nie ma szczęścia w miłości, lub źle trafiła, nie oznacza, że jest głupiutka

Gość gość
Są tutaj z prostego powodu. Każda, we własnym mniemaniu jest naj, naj, naj.

Gość gość
raczej nie sa we własnym mniemaniu naj naj, bo by nie wchodzily na forum szukac pomocy lub rady

Gość gość
No tak. Ale one szukają rady w stylu gdzie taka z******ta jak ja może znaleźć równie z******tego, albo coś na zasadzie cały świat jest do bani oprócz mnie, dlaczego.

Gość gość
Wszyscy tylko zaglądają, jedni co godzinnę inni co ranek lub wieczor a jeszcze inni co pare dni. Ok może nie wszyscy uzależnieni ale większość.