Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy chcą się ze mną tylko przyjaźnić

Polecane posty

Gość gość

niestety, zauwazyłem że ludzie mówią że jestem miły. To może wydawać się plusem ale niestety w kontaktach z kobietami niszczy wszystko. Na każdej randce jestem miły, rozbawiam a czas ze mną mija szybko. Dziewczyny zawsze się śmieją i jest miło. No właśnie. Potem dostaję wiadomość że niestety ale teraz nie są zainteresowane związkami. No i na tym się kończy. Każda koleżanka szybko daje mi do zrozumienia że to tylko koleżeństwo. Przyzwyczaiłem się do tego ze jestem sam. Mam 25 lat. Ludzie mnie lubią, mówią że wyglądam na szczęśliwego człowieka a tak naprawdę mam depresję, potworną depresję. Jestem samotny, nie mam nikogo. nie ma kogo przytulić ani złapać za rękę , nikogo komu mógłbym powiedzieć coś naprawdę pięknego i od serca. Dlaczego wszyscy chcą się ze mną tylko przyjaźnić? ;

Gość gość
Kobiety pragna dupkow

Gość Cataleya
Widzę mój męski odpowiednik nawet wiek się zgadza. Myślę, że musisz bardziej okazywać zainteresowanie kobiecie i nie próbować zachowywać się jak jej kolega tylko facet, który jej pożąda

Gość 25 letni prawik
A ze mną się nikt nawet przyjaźnić nie chce.

Gość gość
niby tak jest ale wtedy one to zlewają, od razu dostaję wiadomość, nie szukam związku albo żebym nie robił sobie nadziei