Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_zły_los

jestem tutaj i cały czas myślę

Polecane posty

Gość gośćS
jaki mój ? czy ja kogoś mam ? o co ci chodzi? Nie masz co robić ?,nudzi ci się czy co? Prowadzę normalny dialog jak z każdym z tego forum.jaki aktor?nie gustuję w aktorach Autor .napisał jedno zdanie do mnie tutaj więc skomentowałam,proste i tyle.nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość gośćS
mnie nie musi nikt bronić,sama potrafię się obronić i zawsze wygrywam!;-)

Gość gość
skoro jesteś taka odważna i wyszczekana to podpisuj WSZYSTKIE swoje posty imieniem i nazwiskiem. niech ludzie zobaczą z kim mają do czynienia.

Gość gość
16.35 ludzie widzą z kim mają do czynienia a takich p**d jak ty mają po dziurki w nosie.czemu ty się nie podpisujesz ? niech ludzie zobaczą jakie szambo tu siedzi.

Gość gość
ona się podpisuje nie tak jAk ty kretynko ,nie masz nawet tyle odwagi nie ma to jak kogoś n*******lać z gościa no wybitne wprost!Ciebie nawet na litere nie stać

Gość gośćS
daj spokój,nie rozmawiam z patologią,żegnam.

Gość gość
Nikt nie ma żadnego obowiązku podawania swoich danych ale skoro tak to zacznijcie wszyscy podpisywać się z imienia i nazwiska j****e tchórze wielki mi wyczyn n*******lać komuś z anonima i co może jeszcze famfary za to co?

Gość gość_zły_los
Skończyliście już tą szopkę?

Gość gośćS
ja nie zaczynam.Sam widzisz nic człowiek nikomu nie może napisać bo zaraz jest atak,ide mam sporo papierkowej roboty..a terminy gonią niestety.trzymaj się kimkolwiek jesteś.