Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula572

Koleżanka

Polecane posty

Gość Paula572

Witam, od jakiegoś czasu mam pewien problem, otóż chodzi o moją koleżankę. Ten problem polega na tym, że nie jestem przekonana co do tego czy zadaję się z właściwą osobą, co jakiś czas mam coś takiego, że bardzo mnie irytuje i momentami ma takie zachowania, które mi się nie podobają, z pozoru wydawać by się mogło, że wszystko jest okey ale po prostu wzbudza we mnie wewnętrzny niepokój i powoduje to, że się denerwuję, mam coś jeszcze takiego, że gdy nie widzę się z nią przez jakiś czas to czuję ulgę. Jak też patrzę na to wszystko widzę, że powoli kończą nam się tematy do rozmów, ileż można rozmawiać o ubraniach, paznokciach i jej chłopaku... Chciałabym porozmawiać na inne tematy, które są ciekawe ale zaś ona się tym nie interesuje bo szczerze mówiąc to nie wiem czy jeszcze interesuje się czymś więcej oprócz szkoły i chłopaka. W przypadku innych osób tak nie mam i nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji, może ktoś był w podobnej sytuacji i umiałby mi coś doradzić :)

Gość gość
Paula 572,czy po za problemem z koleżanką,wszystko u ciebie w porządku ?

Gość gość
Opowiedz nam o swoim dniu powszednim,od momentu jak się budzisz,co dalej,co robisz,od czego zaczynasz.

Gość Paula572
U mnie wszystko jest dobrze

Gość gość
Paula572,skoro u ciebie jest ok. to po co szukasz sobie problemów,zajmij sie czymś bardziej kreatywnym.

Gość Paula572
No właśnie zajmuję się ale po prostu mam taką sytuację i trochę mnie to męczy bo nie wiem co powinnam zrobić

Gość gość
Paula 572 nie rób nic,twoja koleżanka jest taka ,a nie inna.Zawsze możemy podyskutować tutaj na nurtujące cię problemy.

Gość gość
Paula 572,może zacznijmy od tego ile masz lat

Gość Paula572
Wiadomo, że różni są ludzie, tylko momentami męczy mnie rozmowa z nią

Gość gość
Paula572,to jest problem,męczy cię rozmowa.. z nią yhm i co dalej zamierzasz

Gość Paula572
Ja mam 20 lat, a ona 18

Gość gość
Paula572 i tu własnie tkwi rozwiązanie,ty masz 20 ona 18,poszukaj sobie koleżanek w swoim wieku i problem rozwiązany.Ty jesteś już kobietą ona jeszcze dziewczyną:-)

Gość Paula572
No właśnie zastanawiam się co zrobić bo są momenty kiedy dobrze nam się rozmawia, a raz jest tak, że mnie to męczy i nudzi

Gość gość
Paula572 traktujesz swoją koleżankę instrumentalnie,fajnie się rozmawia to jest ok. a jak mnie męczy to jest bee,a znasz kogoś kto zawsze jest ok i nigdy bee?

Gość Paula572
No właśnie też przeszła mi myśl dotycząca naszego wieku, niby ona nie jest duża ale jednak jest i może dlatego nie chce się to jakoś zgrać, mam też trochę inne podejście do życia i ona też, mnie już średnio kręci latanie po dyskotekach czy po barach, owszem zrobię sobie jakiś wypad ale mam też inne sprawy na głowie. Uczę się zaocznie i mam szkołę raz co dwa tygodnie, raz co tydzień i miałam taką sytuację, że była sobota i po południu wróciłam do domu i dzwoniła do mnie czy nie wychodzę na miasto, ja jej mówię, że niedawno wróciłam, a chcę wcześniej pójść spać, żeby na jutro się wyspać to już po jej tonie głosu słyszałam, że jej coś nie odpowiada

Gość gość
Pula572 czy byłby jakiś problem,gdyby ona już nie była twoją koleżanką,a może masz jakies zobowiązania wobec niej i szukasz potwierdzenia dla siebie żeby już przestała nią być

Gość Paula572
Ciężko mi jest to tak opisać, to nie chodzi o to, że kogoś traktuję instrumentalnie, wiadomo, że nie zawsze jesteśmy idealni i mamy swoje lepsze i gorsze dni

Gość Paula572
Nie no nie mam wobec niej żadnych zobowiązań

Gość gość
jak nie masz ,a czasem cię irytuję to w czym masz problem,ona jest taka jak każdy,raz w*****a raz nie

Gość gość
paula,a może ona ma chłopka a ty nie ?

Gość Paula572
A co to ma do tego czy ona albo ja mam chłopaka czy nie, świat nie kręci się tylko wokół tego

Gość Paula572
Mam bardzo dobrą koleżankę co znam się od dzieciństwa, jest w moim wieku i jest zupełnie inna i nie mam takich odczuć co do tamtej

Gość gość
paulusia jak ci śmierdzi c**eczka to czym przecierasz ?

Gość Paula572
Tobą.

Gość gość
haha dobre paula,kocham cię

Gość Paula572
Dziękuję :D

Gość gość
Pewnie jest jakaś niedojrzała p***a życiową.Zajmij się swoim życiem i miej wyj****e na nią bo może byc toksyczna albo tzw.wampirem energetycznym.