Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem. Polakiem i Katolikiem

Polecane posty

Gość gość

Najważniejsze być dobrym człowiekiem, wierzącym i praktykującym. Te dwie rzeczy należy łączyć. Pozdrawiam;)

Gość gość
tak jak rydzyk? dobry,wierzący człowiek,okradający naiwnych emerytów :-D

Gość gość
Sami dają to nie kradziez:-D

Gość gość
Ważne być dobrym człowiekiem i uczęszczać na msze Świętą jeśli zdrowie pozwala i nie przeszkadzają inne poważne okoliczności.

Gość gość
Emeryci sami dają ale Rydzyk wykorzystuje ich głupotę i naiwność bóg by tego nie pochwalił

Gość gość
Ty niejestes bogiem wiec nieoceniaj innych pilnuj zeby ciebie nikt nieokradl ;-)

Gość gość
CHCEMY POLSKI CHRZEŚCIJAŃSKIEJ. MY CHCEMY BOGA.

Gość gość
sami to niech dają oszustom,a on przecież nie oszust,całą kase inwestuję w opiekę i pomoc biednym i schorowanym

Gość gość
Nie dosyć ze Polak to jeszcze katolik . Obywatelstwo i narodowość lepsza i wyznanie lepsze od innych wyznań . To naprawde jesteś człowiekiem godnym zaufania . Super . A ile to cie wysiłku kosztowało i ile poświęceń żeby takim Polakiem katolikiem sie stać . Czy po prostu urodziłeś sie w Polsce i w rodzinie katolickiej .

Jezus: - Dziecko, to zostaw Kościołowi. Ja osobiście prowadzę ojca Tadeusza, a radio Maryja to dziecko mojej Matki. Ona opiekuje się tym radiem. Po owocach ich poznacie. To dzieło rozrośnie się i nikt nie zamknie ust prawdzie. Jednakże moja prawda zawsze okupywana jest cierpieniem. Cierpienie ojca Tadeusza Rydzyka to podwalina dla tego dzieła, tak jak twoje za odkupienie win i kar za grzechy twoje i Pawła. Pojmujesz? Jeśli kochasz ojca Tadeusza Rydzyka, to módl się za niego więcej, bo on teraz szczególnie tej modlitwy potrzebuje, Ja mu błogosławię każdego dnia. To są, dziecko, kapłani przeze Mnie wybrani. W nich Moja siła i ona zwycięży.http://www.objawienia.pl/argasinska/arg14.html

Gość gość
My chcemy Boga.