Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtj

Boże jak ja tęsknię

Polecane posty

Gość gośćtj

za Nim... Ta tęsknota mnie tak boli, że nie chce mi się żyć. Boję się pomodlić o szybką śmierć... Moja jedyna nadzieja to odejscie ze świata żywych. Ciągle myślę o śmierci jako o wybawcy. Mam myśli samobójcze. Toczę w sobie walkę między życiem a śmiercią. Boże...

Gość gość
Umarł ktoś? Masakra

Gość gośćtj
Nie Za to ja chcę umrzeć.

Gość Magda Na Drugie
Tak - matka Mariana umarła. Serio.

Gość gość
Nie znam gościa.

Gość gość
Kubcio przenosi swoja depresję na innych, dzisiaj ma energię, bo w nocy poprzytulał sie do fanoma Eli, dzisiaj rozkraczocha dogodziła i on miał lizawkę wieljkiej wag a juro znowu będzie miał deprechę jak beda z niego drwić czy ignorować ci, na któych mu zalezy, pojeździ po mieście albo poza szlakami, na których spotka Elę moze, moze mu się polepszy a jak nie to na szczęscie ma neta, to pohejtuje sobie i odreaguje, przynajmniej na chwile:P

Gość Magda Na Drugie
ale Twój ojciec zna mojego wuja Mariana. Jego zmarła matka to moja ciotka. Ta zmarła była żoną brata mojej babci ze strony mojej mamy.

Gość gośćtj
Ludzie... z wami też nie wszystko w porządku. Rozkraczocha??? Mama czyja?? Nie jestem pewna czy to było zabawne. Kocham Go i tęsknię. Nie radzę sobie z tym. Boje się.

Gość gość
Sataniści nie boją sięśmierci, przecież w piekle nie b edie nudno, bo idą dami imprezowicze i zboczeńcy? Kubciu a ty boisz się?

Gość gość
To są forumowe schizofreniczki którym na dekiel poszło gdy je facet w d**e kopnął. Nie tęsknij bo skończysz jak one.

Gość gośćtj
Ja też nie boję się śmierci... Tylko to czekanie mnie wykańcza.

Gość gość
jedyną schizofreniczką tutaj jest Kubuś, on twierdzi ze jest kobietą lesbijką.

Gość gośćtj
Mam gdzieś kopnięcie w tyłek. Cierpię bo bezgranicznie Go kocham. Nie chcę już żyć bo życie mnie boli.

Gość gość
Ale psychiatryk.

Gość gość
możesz pomażyć Jakubie, ty miewasz samobójcze myśli, mózg ci się zrozpada, jak sam mowisz, praniesz śmierci, ale boisz się, czyli jak zwykle przenosisz swoje uczucia na innych, zeby leiej sie poczuć, ze nie tylko ty tak masz? ta sama pani psychiatra cię leczy? przez tyle lat twoje choroby psychiczne pogłebiaja się, może trzeba zmienić psychiatrę?

Gość gość
weż leki na życie :P

Gość gośćtj
Jestem kobietą... Wirtualnie Cię przytulam bo też potrzebna Ci pomoc.

Gość gość
a co on umarł czy dCie olał? ;)

Gość gość
Pomarzyc to ty powinnaś o słowniku poprawnej polszczyzny... Mam nadzieję że nie masz dzieci bo taka marka to tragedia.

Gość gość
Kubcia leki na zycie to białe ścieżki, skręty, alkohol i seks, po czym ma wyrzuty sumienia i znowu teskni do porzadnych kobiet, zaczynają się lęki, depresja, więc znowu alkohol, marycha..., po drodze zlecanie świństw i cierpienia zadawanego innym, co polepsza mu humor, bo jest sado maso, jedne jego osobowości sa masochistyczne, inne sadystyczne, ma ich wiele, jenda jest poetą, ta chwali sie przed kobietami i oppwiada o złej matce i zboczonym ojcu, przez których choruje, by mu współczuć, na coś trzeba zdobywać baby, ale nalepiej, jak mawia na kasę.

Gość gość
15.37 znam matkę, której syn uważał, że go nie kocha i nie dba o niego, było mu cięzko, dawała mu to odczuć swoim zachowaniem wobec niego, ale teraz bardzo zauje, szkoda, bo on zmarł mając świadomość, ze jest niekochanym dzieckiem a ona usprawiedliwia się, nie rozumie, że kochająca matka NIGDY NIE ZANIEDBA DZIECKA, BY MYŚLAŁO ŻE JEST NIEKOCHANE, TYLKO EGOISTKA POZBAWIONA UCZUĆ udająca teraz ważliwą, ciepłą, dobra, bezskuteznie,wszyscy wokół nie daja się na to nabrać, bo wiedżza jak jest. Może skup się na niej, biedny, niekochan przez matkę chłopczyku po 50?.

Gość gość
Glupie prowokacje idioty chcącego zwrócić na siebie uwagę.

Gość gość
15.45 czyją uwagę, ta, która nie kochała swego dziecka bardzo jego pokochała, chłopczyka po 50, dała mu miłośc jakiej nie dała mu matka wg niego więc jej uwagę już ma:P

Gość gość
15.48 kobieta, która nie pokochała swego dziecka przez naście lat co dawala mu idczuc nie jest wstanie pokochać nikogo.

Gość gośćtj
Tęsknię i kocham. tj czyt to ja

Gość gośćtj
gość 2017.12.10 a co on umarł czy dCie olał? oczko.gif x Olał :(