Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SlicznyKamyk

Dupogodziny nie mogę tego wytrzymać...

Polecane posty

Witam mam praktyki od jakiś 4 miesięcy na w takim małym sklepie naprawiający elektronikę wszystko może było by ok gdyby nie to że pracownicy mówią mi że ja nie będę nic naprawiał bo to duże pieniądze i ryzykowne powiedzieli e dopiero za rok.. I siedzę na krześlę kilka metrów dalej przez 7 godzin! i nic nie mam do roboty a do tego wszystkiego czasem pracownik mi coś powie czemu nic nie robię Tylko co ja mam robić! Może czaem tylko zada mi jakieś proste czyności jak przetrzeć kurze z pułek czy poukładać coś ale tak przez jakieś 97% czasu dosłownie nie ma co robić grać nie gram bo by pracownik zauważył mam internet ale ile można siedzieć na tym internecie.. Naprawdę proszę o jakąś pomoc nie mogę z tym psychicznie wyrobić i do tego wszystkiego nie mam chyba wyjścia bo obecnie masz szkole i automatycznie przypisaną do niej te cholerną praktykę a jak bych chciał się zwolnić to ze szkoly mnie wyrzucą tak się składa że utro mam kolejną prakykę i znowu to samo nie wiem czy dziś zasnę... przepraszam za błędy ortograficzne.

Gość gość
Bierz ksiazki ze szkoly i ucz sie tam na 6.