Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wildHorse

zawsze będę sam

Polecane posty

Gość wildHorse
Walczę z czymś co ten lek pogłębia.

Gość gość
dziś pewnie dorożka i nowa uprząż..

Gość wildHorse
gość dziś A czy ja mam pretensje? Tylko opisuje swoją sytuację. Jak chcesz mi tak pisać to wybacz, ale będę tego typu wpisy ignorował.

Gość gość
Wild horse tobie się nie pomoże, jak czytam to ręce opadają. Powodzenia!

Gość gość
Jesteś niepowazny chłopie. Nikt ci rozwiązania na tacy nie poda. Jesteś lek który może Ci pomóc ale ty się boisz skutków ubocznych. To bój się dalej i się nie uzalaj. W******ja mnie tacy ludzie. Niby chcą coś zmienić a nie robią nic i jeszcze mają pretensje że ktoś im coś radzi.

Gość wildHorse
gość dziś No Tobie to się na pewno nie uda. I weź proszę pod uwagę fakt, że ja tu nikogo o pomoc nie proszę... Tylko o swego rodzaju poradę w konkretnej sprawie.

Gość gość
Co ci po radach? I tak nie korzystasz. Tkwij dalej w gownie które możesz pożegnać. Stary chłop...

Gość wildHorse
gość dziś Coś czuję, że masz skutki uboczne spożywania tego leku. Strasznie nerwowo reagujesz. Ja pretensji nie mam. Sam się o to prosiłeś. Od teraz będę ignorował tego typu chamskie teksty, zwłaszcza Twoje.

Gość gość
To nie są chamskie, tylko normalne szczere wypowiedzi dorosłych ludzi, nie wiem czego oczekujesz. Jestes 30+ wymyślasz jakieś głupoty, nic nie robisz by zmienić swoją sytuację, ciągle się uzalac no to ludzie się denerwują... Jak chcesz coś zmienić to trzeba coś zrobić, a nie szukać wymowek. A jak nie chcesz nic zmienić, bo ci tak dobrze to zaakceptuj sytuację i sie pogodz, bo to twój wybór jak prowadzisz swoje życie.

Gość gość
Starych chłop a mysli że się będą z nim piescic jak z dzieckiem. Jeśli potrzebujesz wypisania sie to załóż pamiętnik. Tam nikt nie będzie komentował. I nie obrażaj mnie bo ja żadnych skutków nie odczuwam. Za to ty będziesz jeszcze długo żałosny uzalaczem. Na własne życzenie oczywiście. Żegnam.

Gość wildHorse
Uf... poszedł. :)

Gość gość
ooo... jeszcze nowy bacik by się przydał!

Gość gość
Nie dziwie się że jesteś sam. Zapewniam że to nie sprawa trądziku...

Gość wildHorse
Jak widać niektórzy mają problemy z czytaniem.

Gość gość
To nie jest wina ani trądziku, ani wymyślonych nerwic tylko bezczynności i nieudacznictwa.

Gość wildHorse
Troll... :)

Gość gość
Sorry, ale ja mówię serio. Może trochę za ostro, ale weź się w garść, bo to naprawdę głupie. Żaden troll.

Gość wildHorse
Człowiek chciał sobie szczerze pogadać od tak, bez kontekstu i wymyślania, a tu proszę... nagonka się zrobiła. Czy ja tu komuś coś zrobiłem? Po prostu mam swoje zdanie i nie zawsze musi być ono zgodne z poglądami innych. Kto dał wam prawo uszczęśliwiać mnie swoimi radami na siłę? Chciałem tylko pogadać o waszych sposobach na życie.

Gość wildHorse
gość dziś Gdybym był równie szczery już dawno ta rozmowa zakończyła by się inaczej. Tymczasem grzecznie proszę, wyjdź i nie wracaj.

Gość gość
Ok moim sposobem na życie jest pracowitość, osiąganie zamierzonych celów i nie przejmowanie się głupotami.

Gość wildHorse
gość dziś A moim unikanie idiotów. Spadaj chłopcze!