Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

A jak wygląda Wasz związek?

Polecane posty

Gość gość222

Oto mój przykład: Jesteśmy z mężem razem 8 lat. Pierwsze lata cudowne a teraz? Komplementów - brak. Czułe gesty, pocałunki - bardzo rzadko. Sex - od czasu do czasu, tak na szybko bez rewelacji. Słowa "Kocham Cię" padają też bardzo rzadko, najczęściej z mojej strony i tylko później dopytuje "A Ty mnie?" no to wtedy potwierdza bo sam z siebie raczej miłości mi nie wyznaje. Wspólny czas - często jedno wpatrzone w laptopa a drugie w TV. Wspólne wyjścia - bardzo mało, choć czasem proponuję to jemu najczęściej się nie chce i zostajemy w domu. Tak, to jest już chyba bardziej przyzwyczajenie. Wydaje mi się, że go kocham ale nie wiem czy to tak naprawdę moje wewnętrzne przekonanie czy sama siebie oszukuję. Miłość jest przereklamowana. A Wy? Jak to wygląda u Was i czy/jak radzicie sobie z tą rutyną w związku?

Gość gość
To nie jest rutyna tylko wygasający związek, możecie go uratować, ale musicie się postarać. Po ślubie jestem bardzo krótko, ale razem jesteśmy od prawie 10 lat. Znamy się jak łyse konie i mamy swoją rutynę, jak każdy jesteśmy zmęczeni po pracy i oboje lubimy odpoczywać gapiąc się w swoje komputery. Tylko, że zawsze jesteśmy blisko, rozmawiamy, żartujemy, śmiejemy się. Jak przechodzę idąc po herbatę to mąż klepnie mnie w tyłek, ja go pocałuję w głowę. Chodzimy na spacery i robimy sobie przyjemności.

Gość gość
Moj zwiazek jest tylko na papierze. Juz nic nie potrafimy robic razem, tylko sie ciagle klocimy. Nic nas nie laczy a wszystko dzieli, poczawszy od zainteresowan, po przekonania i ideologie. Jestesmy razem bo mamy maloletnie dzieci i kredyt.

Gość gość
70 proc małżeństw tak wygląda