Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczyłem ją i się zakochałem. Cudowna, ale jestem już za stary

Polecane posty

Gość gość
23:45 Nawet jak odmówi, będę nalegał, przekonywał. Wiem, że łatwo w tym przypadku o komedie, ale jest to silniejsze od mojego umysłu.

Gość gość
23:52 Każdy kto się zakocha jest głupi?

Gość gość
Widziałem ją kiedyś, a dzisiaj znowu ją zobaczyłem o to samo i życie mnie rusza. Nic się nie zmieniło. Wcześniej, jak ją spotkałem, nie mogłem słowa wydobyć tak mi serce walić zaczęło.

Gość gość
23:57 Pozdrawiam, może i Tobie się poszczesci

Gość gość
Przypomniało mi sie o koledze, o wiele młodszej od siebie kobiecie zrobił dziecko , musiala wyjsc za niego Mial dziecko z poprzedniego małzenstwa.Zone swoja zabił na wskutek ryzykownej jazdy samochodem

Gość gość
gość wczoraj I jeszcze coś Wam powiem o tym uczuciu. Pragnienie a porządanie dzikie raczej nie, x A to nie to samo?

Gość to bubel jest
Też tak miałem i co suka mnie olała z powodu problemów zdrowotnych. Też zakochana sratata bajki o miłości. Nic takiego nie istnieje, życie to łatwo weryfikuje. Te myśli to wszystko bzdura głupie hormony w mózgu żadne ponadczasowe uczucie czy magia, zwykły szit.

Gość 49 do 20
No cóż....Ja pragnę młodszej o 29 lat. Wolałbym aby to mi się nigdy nie przytrafiło...Szanse praktycznie =0

Gość gość amelia
Zdarza się...

Gość gość
1:05 Trzeba uważać bo jest sporo oszustek. Czym się różnią oszustki? Mieszkają tam gdzie popadnie i są z patologii i nie ma znaczenia,ale przeważnie mają kółka dzieci z innymi mężczyznami zasadzie i są zabrane a dom stoi pusty bez wody czy prądu. Udaje orgazm żeby chłopy myślał, że jej dogadzają. Daje każdemu kto ma kasę. Zadaje się ze złodziejami, pali papierosy, farbuje włosy i zakrywa uszy i czoło żeby jej nie rozpoznania też ująć sobie lat i starsze pod 70 lat są bardzo niebezpieczne. No i rzadko noszą okulary, ponieważ mają dobry wzrok żeby kraść musi być dobry wzrok.

Gość gość
Dzisiaj nic nie ma za darmo , to nie te czasy.Coś za coś, tym bardziej kobiety.Jedynie męzczyzni pozostali niezmienni , ci sami Dla nich liczy sie tylko czlowiek.Bywaja na pewno wyjatki , ale to maly procent.Zaraz ide spac

Gość gość
Najlepszy pokaz daja Ukrainki .Wziela sobie meza , urodzila dziecko , pozniej uciekla do siebie , zadajac alimentow .A glupi chlop wyje z rozpaczy jak to sie moglo stac.