Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas na przemyślenia

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak powiedział mi wczoraj, że potrzebuje czasu na przemyślenia twierdzi, że chcę wszystko sobie poukładać (ale zaznacył, że nie chodzi mu o nas). Dodam, że ostatnio miliśmy trochę sporów, wczoraj była kłótnia o to, że zamiast ze mną woli widywać się ze znajomymi (my bardzo rzadko się widujemy, a jedyny czas kiedy miałam wolne to był umówiony z kumplami i abolutnie nie chciał tego odwołać). Dzisiaj jak do niego napisałam: czy jest już ok to powiedział, że przecież minął tylko jeden dzień, potem napisałam, że tęsknię i długo tak nie wytrzymam to odpisał, że mu nie pomagam. Jak myślicie to początek końca? Powinnam próbować pisać do niego, czy dać mu nieograniczony czas? I jak sobie radzić, bo cały czas myślę o nim i nawet spać nie mogę.

Gość gość
KOBITO nie narzucaj się. Ja bym się wcale nie odzywała, będziesz nachalna to będzie chciał to i tak od ciebie ucieknie

Gość gość
Woli znajomych, z Toba rzadko się spotyka= ma Cie w d...e ale poki co jest z Toba, pewnie dla seksu. Jak pozna inna i się zakocha to będzie chciał z nią spędzać niemalże każda minutę a znajomi będą na drugim planie. Ciebie nie kocha. Życie