Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obudziła mnie miesiączka, silny ból brzucha.

Polecane posty

Gość gość

Wzięłam ibuprom, zaraz chłodna kąpiel i może przejdzie. Któraś nie śpi? Jak wy dajecie sobie radę?

przykro mi:( nie dajemy ja mam tylko czasem, pierwsze dni, ale wtedy duży skurcz i bolesny, cały brzuch i łono mam jak kamień chyba nospę się wtedy bierze, ja staram się przecierpieć, a jak zelżeje tańczę taniec brzucha obudzić mnie to nigdy nie obudziło, ale spać nie pozwala czasem a tak zapobiegawczo to chyba pomaga lekka dieta, noszenie dresów, nie garbienie się

Gość gość
Dzięki Ci :) Siedzę aktualnie w wannie i czuję już lepiej. Zbawienie chłodna woda. Dziś mamy z mezem odbierać meble ze sklepu, oj chyba ja będę tylko zajmować się drobnostkami, zawiasami :), Raz w życiu miałam bardzo silne bóle, pamiętam mroczki przed oczami, teraz to że 2-3godziny skurcze i przechodzi. Ale tamtego dnia nie zapomnę, to bylo w szkole, położyłam się na podłodze w łazience i zamknęłam oczy, miałam wtedy 14-15lat.

Gość gość
wyciąg z krwawnika podobno pomaga tez, zreszta w ogóle jest zdrowy, redukuje zmarszczki

Gość gość
Ja też ci współczuję ,ale ty to przynajmniej jesteś w domu i jakoś możesz temu zaradzić ,ja siedzę w pracy i nic nie mogę zrobić w dodatku leci ze mnie mocno. To trochę moja wina bo wiedziałam że dostanę a nie wzięłam więcej podpasek ratuję się papierem toaletowym ale i tak mi przemokło siedzę na ręczniku bo bojję się że poplamię krzesło.

Gość gość
Też mi się dziś zaczął. Boli srednio bo od porodu 1,5 roku miesiączki mam łagodne. Ale pierwszy raz w życiu nie zrobiłam zapasu podpasek musiałam podebrać dziecku pieluszkę bo wkładka nie wystarczy.

Gość gość
Ja też najczęściej na noc podkładam coś bardziej chłonnego od podpaski bo niestety mam b. obfite krwwawienia i zwykła podpaska przesiąka , rano też mnie zalało.

Gość gość
A ty na noc co stosujesz? bo ja zawsze mam plamy na bieliźnie i pościeli bardzo mnie to wkurza i nie jest przyjemnie,bo ciężko doprać.

Gość gość
Ja zawsze na noc tampon super i podpaska

Gość gość
Myslalam,ze to tylko ja mam takie miesiaczki. W nocy i tampon super plus i 4 podpaski,bo wykladam na calych majtkach:-( a i tak w nocy o 1,3 i 5 wstaje i myje sie i zmieniam wszystko,bo zalane. Musze w koncu pojsc do ginekologa

Gość gość
No to ci współczuję, a majtek Tena próbowałaś? myślę że w ciągu dnia nie masz takich problemów,a zresztą w ciągu dnia łatwiej to kontrolować.

Gość gość
Jeśli chcesz to napisz do mnie na priv. thalia-70-70-70@o2.pl