Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukujemy dobrego fotografa na wesele

Polecane posty

Gość gość

Hejka poszukuję dobrego fotografa na wesele, który spełni moje oczekiwania co do sesji i całego reportażu weselnego. Kogo polecacie

Gość gośćrftbg
a jakie są twoje oczekiwania ty tępa dzido?

Gość gość
Polecamy Henryk Romanek dokonując wyboru fotografa zachwyciła nas oryginalność i niestandardowość Zdjęć tego Pana. Już wtedy dało się zauważyć, że fotografie Jego autorstwa kryją w sobie pełen profesjonalizm, dużą pomysłowość, spontaniczność, zachowując jednocześnie żywe emocje, momenty radości i wzruszenia. Dziś z uśmiechem na twarzy możemy powiedzieć, że efekt końcowy przerósł nasze najśmielsze oczekiwania! Zarówno zdjęcia reportażowe jak i sesja w plenerze wzbudziły wielkie zainteresowanie i zyskały ogromne uznanie w oczach naszej rodziny, przyjaciół i znajomych. Gdybyśmy jednym słowem mieli opisać wynik pracy p. Henryka , powiedzielibyśmy: MAJSTERSZTYK! Serdecznie polecamy

Gość gość
Henryk Romanek Zdjęcia zarówno plenerowe jak i reportażowe - piękne i profesjonalne w pełni oddają emocje, które przeżywaliśmy, do tego oprawione w pięknym albumie na pewno będą niezapomnianą pamiątką na całe życie. Serdecznie polecam

Gość gość
Pełen profesjonalizm i talent :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, piękne zdjecia, są perły, które niewątpliwie są dla Nas wspaniałą pamiątka. Nie zawiedziecie się wybierając właśnie P. Henryka Romanek , każda chwila, każdy ważny moment był uwieczniony, P. Henryk doskonale wie kiedy nacisnąć spust migawki, by zrobić wspaniały reportaż. Po prostu solidna firma, a do tego z zacięciem artystycznym. Długo wybierałam i oglądałam realizacje reportaży rożnych fotografów, zawsze było jakieś "ale"...do czasu aż zobaczyłam eleganckie, perfekcyjne technicznie i tzw. " wyczuciem chwili" zdjęcia P. Henryka Polecam bez dwóch zdań!

Gość gość
Bardzo dobrym fotografem jest Henryk Romanek. Widziałem kilka prac i są godne polecenia

Gość gość
pracę tego pana gdzieś można obejrzeć?

Gość gość
Pan Henryk jest mega profesjonalistą, zdjęcia bardzo nam się podobały