Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starzy z mlodymi

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o takim seksie mysle tu o wymiane z duzo starsza para taka 50 + my z zona mamy 28 ja a zona 30

Gość gość
Z dziewczyna ( Ona 23 ja 24 ) zabawilismy sie z takim malzenstwem po 50 , ich doswiadczenie w sexie to bylo cos

Gość gość
Do.gosc 8;34 ,mowisz ze.byli doswiadczeni a powiedz mi wymienialiscie sie partnerami czy seks rownolegly i jak to wplynelo na wasz zwiazek

Gość gość
Świetny układ

Gość gość
ja tam bym w zyciu nie zgodzil sie na taki uklad i pozwolic zeby obcy facet posuwał ci zone jeszcze do tegoo stary ludzie ogarnijcie sie

Gość gość
gość dziś Tak byla wymiana partnerow ja z jego zona a on z moja dziewczyna , rownolegle nie wplynelo to jakos na nasz zwiazek traktowalismy to jak zabawe , choc oboje bylismy bardzo zadowoleni , Oni naprawde znali sie na tym jak zadowolic drug osobe i nie wiedzialem ze facet po 50 tak dlugo moze ...

Gość gość
to dluzej wytrzymał od ciebie ? i nie miales problemu ze stary facet posuwa twoaj dziewczyne na twoich oczach i czy nie brzydzilo cie uprawiac seks z kobieta po 50 ce ?

Gość gość
Jest tu ktoś

Gość gość
gość wczoraj wyrzymal duzo dluzej odemnie , ta babka pomimo ze miala po 50 to cialko nawet ok wiec nie bylo problemu , przecierz nie robil jej krzywdy , pozatym oboje sie zgodzilismy na to wiec jak moglem miec pretensje ze posuwa moja dziewczxyna starszy facet ?

Ja nie mam takiej potrzeby urozmaicania seksu ze starszymi.Ale to Wasze życie i Wasze układy.

Gość gość
Do gosc 13: No.wlasnie.duzo.slyszalem ze starsi faceci potrafia bardziej zadowolic kobiete niz mlodzi a jak panie byly ubrane i czy.nie baliscie sie o ciaze

Gość gość
gość dziś Wiesz doswiadczenie takiego faceta + to ze moze naprawde dlugo powoduje ze lepiej zaspokoi kobiete Obie mialy krotkie spodenki i koszulki , to bylo nad jeziorem na wakacjach Bylismy zabezpieczeni

Gość gość
Mnie sie marzy takie cos ze.starsza para i.np chcialbym zeby jedna z kobiet mial np ponczochy a druga nie

Gość gość
gość dziś Jak sie to u was stało ? oni chcieli ? wy?

Gość gość
Wakacje , obok siebie mielismy domki nad jeziorem , zakumplowalismy sie z nim , wspolne piwka , grile wieczorem , raz wieczorem jak siedzielismy wspolnie przy browarze to powiedzieli ze slyszeli nasz sex rano , i temat zszedl na sex + alkohol i za jakis czas w 4 bylismy u nich w domku i stalo sie . kazdy chcial tego my bo bylismy ciekawi jak to ze starszymi a oni bo chcieli poczuc mlode ciala

Gość gość
W zycuu bym sie.nie zgodzil na wymiene zeby mi.jakis facet moja kobiete dymal

Gość gość
gość 2017.12.12 jak bylo twojej lasce ? nie czules sie glupio ze ja j***e duzo dluzej ?

Gość gość
było jej cudownie , sadząc po tym jak krzyczała i jak sie zachowywałą podczas sexu , oraz to co mowila juz po wszystkim tak było mi troche glupio przez to , ale mialem tego swiadomosc ze on bedzie dluzej , zaczelismy rowno on z moja , ja z jego zona , skonczylem duzo szybciej i z jego zona obserowalismy ich sex , Ona pocieszala mnie ze jak bede po 50 tez bede takim maratonczykiem

Gość gość
stary bez urazy ale tylko kretyn pozwala swojej kobiecie na sex z facetem duzo starszym to tak jakbys jedzil na codzien Polonezem , potem ktoś by Ci dał na probę najnowszego Mercedesa zebys sobie pojedzil , a potem znowu kazał jezdzic Polonezem .

z tym Polonezem i Mercem trafne porównanie , cos w tym jest , a zauwazyłem ze dosc czesto nastolatki i laski przed 30 chca sie pokochac z facetami w wieku ich tatusiów

Gość gość
Trzymajcie tak dalej

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Zabawne są te komentarze: "ja bym nie pozwolił", "brzydziłbym się" itp. Po pierwsze zanim się obejrzycie też będziecie mieli 50 lat i oby brzuchy nie zasłaniały wam wiecie czego. Po drugie, może sex ze starszym gościem jest po prostu lepszy, albo przynajmniej ciekawszy od tego z wami? Po trzecie faceci 50 l są często bardziej interesującymi ludźmi od was, młodzi, i przez to pociągający? Oczywiście nie generalizuję, bo zjawisko nie jest powszechne (choć częste), bo facet oczywiście musi być zadbany, mieć luz i dystans (to przychodzi z wiekiem), i coś sobą reprezentować - nie chodzi tylko o kulturę, ale wiedzę, doświadczenie, satysfakcję ze swoich życiowych dokonań. Z nami po prostu dobrze młodym kobietom się rozmawia. Wiem to z doświadczenia. Może po prostu z wami nie mają o czym ?

Gość gość
Jak ktos lubi to pewnie ale mojej zonie bym na to nigdy nie pozwolil