Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywrzeszczałam teściowej w twarz żer jej nienawidze i że może umrzeć

Polecane posty

Gość gość

Poniosło mnie, wiem, powinnam lepiej się zachowac. Ale sami ocencie. Mieszkam u niej w mieszkaniu z moim partnerem, jestem w ciąży, prtócz tego mam dziecko 2 letnie z porpzedniego związku. Partner pracuje, ja koncze studia zaoczne i nie moge pracowac z dzieckiem. A teściowa....no cóż....ona wymaga ciągle odemnie i to wszystko mimo iż wie że ja ani nie umim ani nie potrafię, ciagle sa awantury, wczoraj powiedziala ze mamy sie podzielic rzeczami do zrobienia na swieta, i dawaj dowalac mi potrawy ktore mam zrobic, poplakalam sie przez nia, porozmawaialam z moja mama ktora pwoeidziala ze zarowno ja jak i moje dzieci i partner nie beda na wigilii u mojej tesciowej tylko pojdziemy wszyscy do mojej siostry ktora gotuje zawsze i kazala mi to powtorzyc tesciwowej, powiedzialam jej to na mnie naskoczyla i nie wytrzymalam i wykrzyczalam jej wszystko. Nie odezwe sie do niej nie zloze jej zyczen postawie miedzy nami mur milczenia. Wnuka tez jej nie pokaze na oczy jak sie urodzi

Gość gość
Kiepksie prowo. Ale fragment "ani nie potrafie ani nie umiem" jest boski. Wobec tego 2/10.

Gość princessinthesky
Trochę masakra. Zrobiłaś sobie już 2 dziecko, nie pracujesz, mieszkasz u kogoś i nie chcesz nawet pomóc w zorganizowaniu świat? Ok, nie umiesz gotować, to poproś o przydzielenie prostszych potraw. Jesteś matką a sama zachowujesz się jak rozwydrzone dziecko. Nie wiem czy to prowo

Gość gość
"Nie odezwe sie do niej nie zloze jej zyczen postawie miedzy nami mur milczenia. Wnuka tez jej nie pokaze na oczy jak sie urodzi" Nuda, to prowo było już. :D A swoją drogą próbuję sobie wyobrazić unikanie mieszkając w jednym mieszkaniu z matką faceta? :D

Gość gość
08:01 ....nędzne prowo,na miarę poziomu intelektualnego autorki. Oj nie dała Bozia rozumu,nie dała :) za to obdarzyła macicą która wyda na świat kolejnego świra,jak mamusia

Gość gość
Ale zes prowo wymyslila. No zes poszla po calosci hahaha :D

Gość gość
Na miejscu tej teściowej powiedziałabym: to już sobie mieszkajcie tam, gdzie pojechaliście i nie wpuściłabym was już do swojego domu/mieszkania.