Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PLOTKA W PRACY?!!

Polecane posty

Gość gość

Od 4 miesięcy pracuję w biurze. Zostałam przyjęta i jeszcze jedna dziewczyna. Trafiłysmy do tego samego działu i tego samego pokoju więc się już zaprzyjaźniłyśmy. Szef też miło nas powitał. Często do nas przychodził, rozmawiał. Jednak ostatnio kiedy zanosiłam jakies papiery do starszej współpracownicy zaczeła się mnie dopytywać..czy szef u nas był, ile razy itd. Nic sobie nie pomyślałam jedynie ze ta Pani bardzo ciekawa.. ale wczoraj kiedy przyszła Pani sprzataczka do naszego pokoju od razu zaczeła temat szefa, ze on się zna na wszystkim, ze ma dobry gust, ze nawet sukienke w sklepie by kupił skoro się zna i mówi do nas szukajcie takiego faceta sobie dziewczyny ale on to ma już żonę i chyba za stary dla was a później mówi ale mógłby być z odzysku jak coś ,wcieło mnie ze nic jej nie odpowiedziałam. Na koniec dnia poszłam zanieść dokumenty do innego pokoju a tamta Pani pyta czy był u nas szef, więc mówie ze nie a ona do mnie a co już mu przeszło? Wróciłam do koleżanki , razem porozmawiałyśmy i zauważyłyśmy ze szef do nas przestał przychodzic od 2 tygodni jakos a jak przyjdzie to na chwile cos powiedziec i wychodzi.. zastanawiamy się czy nie poszła jakas plotka skoro tak się to zmieniło.. jestem wkurzona na Maksa bo nie w głowie nam romanse w dodatku z żonatym facetem a tu takie teksty .. i troche głupio nam szefa bo może cos do niego dotarło tylko jakas nieprawda np. ze to my cos rozpowiadamy? Skoro już do nas nie zagląda.. a przecież nie zapytam go wprost.. nie wiem ..a wy co myslicie? Jest cos na rzeczy czy wyolbrzymiamy?

Gość gość
Możesz to streścić?

Gość gość
wszedzie baby plotkuja i doszukuja sie sensacji....

Gość gość
Straszne rzeczy

Gość gość
No niestety

Gość gość
Pani sprzątaczka ? sprzątaczka i tyle.

Gość gość
Każdy szuka taniej sensacji i przeinacza zaslyszane słowa albo gesty. Olej to.