Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak by tak ludzie byli dla siebie mili i sobie pomagali bylo by lepiej

Polecane posty

Gość gość

jak by tak ludzie byli dla siebie mili i sobie pomagali

Zdecydowanie !! Moje motto brzmi ''Zawsze traktuj ludzi tak, jakbyś sama chciała być traktowana'' ;) Pozdrawiam

Wercia a jak ja traktuję ludzi serdecznie i dobrze a Oni mnie mimo to źle (wykorzstują moją dobroć, oszukują, są fałszywi, etc.) TO CO WTEDY... ??

Gość gość
o wiele fajnieh by tak było. Niepotrzebne jest to całe obrzucanie sie wyzwiskami i ta ciągła walka słowna

Gość gość
pshemo, przecież zakładasz tematy o tym, że ktoś ma ci lizać o***t. Przed chwilka napisałeś do Wery, że jest szmatą. I ty serio uważasz się za chodzącą dobroć?

Gość gość
a nie,do dangerous woman 15 minut temu napisałeś że jest szmata ludzką. No i co ci to daje?

daje mi to satysfakcję, a także pozwala uwolnić mi moje negatywne emocje (mam stwierdzoną osobowość bierno~agresywną) gdy mogę zbesztać z błotem "ludzi" /osoby/ których nienawidzę przez to co piszą jak chociażby ta szmata dangerous woman której nie żal osoby chcącej popełnić samobójstwo a wręcz ją jeszcze poniża... więc tak: dla mnie jest to ścierwo w ludzkiej skórze, a co do tematu o Wrózi to taki nie za smaczny żart w sumie z mojej strony... niby nic do niej nie mam ale... czymś widocznie mi podpadła...

Gość gość
więc nie traktujesz ludzi serdecznie i dobrze.

Gość gość
ten temat założyła osoba autentycznie serdeczna, która nie używa takich okropnych wulgaryzmów, więc idź sobie szukaj tematów i ludzi, którzy cię wkurzają i na których możesz wyżyć swoją niepohamowaną ordynarność.

18:18 ty j'ebana głupia k'urwo... TO że ktoś używa wulgaryzmów czy nie MA SIĘ NIJAK do tego czy jest dobrą, wartościową, i naprawdę przyzwoitą osobą (Polus Patolus, Popek, Rychu Peja, Don Góralesko... etc. etc. etc.) a na przykład tacy politycy (nie będę wymieniać którzy bo mam zawiasy) mówią piękne frazesy, "ę" "a" k'urwa... a przy najbliższej okazji by ci wbili nóż w plecy, okradli, oszukali, etc. ~ Amber Gold, REPRYWATYZACJA (eksmisje na bruk) etc. etc. etc. WSZYSTKO W BIAŁYCH KOŁNIERZYKACH z poezją na ustach... więc TY CHYBA G'ÓWNO WIESZ o życiu i naiwnie myślisz / sądzisz że jak ktoś nie przeklina TO TAKI WSPANIAŁY ! ehh...

Gość gość
mnie to nie rusza, ze nazywasz mnie szmatą, jednak ten kto poniża sam jest niski

Gość gość
I bezksztaltne gruby i ma brudne pięty i pazury na nogach;)

Gość gość
i fantazjuje o dodzie, że mu robi loda hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha

Gość gość
a mi się wydaje, że ten kto wyzywa, ten sam w głębi się taki czuje, pewnie pshemuś się od małego w domu takich wyzwisk między rodzicami nasłuchał i tak mu w głowie zostało.