Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to depresja ?

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Generalnie ostatnio nie daje sobie rady z niczym. Mma ochote zniknac zapasc sie pod ziemie. Są dni że nie chce mi się życ. Jestem mamą 14 miesięcznego bąbla i wem on powinien mnie napędzać i kocham go ponad zycie i chyba dizeki Niemu jeszcze jakoś się trzymam ale czuje że jestem u schyłku. Odbiły się na mnie internetowe zdrady męża, kłamstwa i niedomówienia co wiązało się z brakiem zaufania. straciłam wiarę w siebie nienawidzę swojego ciał. W ciązy przytyłam ponad 20 kg i w ciągu roku to zgubiłam ale nie podobam się sobie. Do tego ciągła krytyka ze trony rodziców i teściów.. Z mama to od zawsze nie moge sie dogadac potrafiła mi powiedzieć ze w moim wieku miałam na czym usiąść i czym oddychać..ale odkąd urodziłam..to co mu dajesz jeśc czym ty go smarujesz itd..Mój mąż dla moich rodzicow to wogole chodzący ideał nie wiedzą o wszystkim ale dla nich taka zdrada to nie zdrada.. moze dlatego ze moj tata by kiedys alkoholikiem i ponoc robil pieklo w domu nie pamietam bo przestal pic kiedy mialam 2 latka. Ale dlatego moja mama uwaza ze sama sobie wymyslam problemy ze sie uzalam nad soba ze dramatyzuje. po macierzynskim zmienilam prace, gdzie nie moge odnalezc sie personalniee...cuzje ze tma nie pasuje przypuszczam ze to dlatego ze przestalam w siebie wierzyc ...co ja mam zrobic czy to jest depresja czuje ze trace grunt pod nogmi

Gość gość
Ja uważam, że z depresją nie ma co zwlekać, co próbować sobie samemu pomóc, tylko trzeba udać się do specjalisty homeopaty. Ja chodziłam na terapię do specjalisty w medycynie naturalnej mi bardzo pomógł. Potrafił ze mną rozmawiać, potajemnie polecił mi kupić kropelki z konopii CBD + CBDa 6%. Wiedział jaką metodą terapii mi pomóc, jak ze mną pracować i co polecić. Teraz mi pomogło, od 3 tygodni nie mam lęków, terapie skończyłam. Ale wiem, że jakby cokolwiek zaczęło się znowu dziać to nie będę zwlekać tylko będę szła do specjalisty. Te same kropelki które on mi zapisał można dostać tutaj (sprawdziłam, najtańsza wysyłka) www.konopiafarmacja.pl , mam nadzieje, że nie odbierzecie tego jako reklamę.. pozdrawiam : )

Gość gość
Nie poddawaj sie tym myslom. Skup sie bardziej na sobie. Rob sobie male przyjemonosci. Prace alho polubisz albo zmienisz ale nic na sile powoli. Jak bedziesz gotowa. Nie sluchaj rodzicow I tesciow. Popracuj nad soba zadbaj o siebie. Nie koniecznie mam na mysli chidniecie ale np nowa fryzura, paznokcie nowy ciuch. Takie male przyjemnosci. Znajdz tez odrohine czasu na odpoczynek. Powoli cwicz pozytywne myslenie... marcia