Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thor_37

Czy jestem jeszcze atrakcyjny

Polecane posty

Gość Thor_37

Mam żonę którą nie daje mi poczucie atrakcyjności, czuję się z tym podle i sam nie wiem co mam robić. Czasem fascynuje mnie czy ja mogę się spodobać kobietą. Czy jestem na tyle atrakcyjny że jakąś kobieta by mnie chciała. Chyba każdy facet potrzebuje jakiś pochwał czy świadomości swojej atrakcyjności by móc iść dalej przez życie.

Gość gość
Dawaj do te ale taka prosto z fotela,ocenimy

Gość gość
Pewnie ze kazdy facet potrzebuje pochwał i peanów na jego cześć.

Gość gość
Dla żony może nie bo koty drzecie ale dla innej z która mie zdazyles sie sto razy poklocic tak

Gość Thor_37
No tylko rzadko się kłócimy

Gość gość
Dla innych jesteś atrakcyjny wtedy kiedy czujesz się atrakcyjny. Czy masz kompleksy? Czy akceptujesz siebie? Czy dostrzegasz w sobie pozytywne rzeczy? Czy dbasz o swój wygląd? Czy sam ze sobą czujesz się dobrze? Czy jesteś pewny siebie? Czy podobasz się sobie? Czy żona wcześniej Cię chwaliła? Czy zmieniłeś swoje nawyki? Czy mniej dbasz o siebie? p.s czasem dobrze jest wzbudzić odrobinę zazdrości i samemu czasem prężyć się przed lustrem podziwiając swoje odbicie tak, żeby ona to widziała ;)

Gość Thor_37
Wiesz zmieniłem się i to na lepsze 21 kg mniej, zawsze dbam o siebie. Co do pewności siebie to chyba właśnie ta sytuacja mnie dobija i nie umiem znaleźć w sobie tego czegoś. A już dawno temu moja żona powiedziała mi że nigdy nie była zazdrosna o nikogo i o nic. Zatem sposób na wzburzenie zazdrości odpada