Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolo199

kurier inpost

Polecane posty

Gość bolo199

CO TO JEST przesyłka kurierska tydzień lezy w inpost Katowice i nic zgłaszałem 3 razy Pani mi mówi że zgłosi żeby jak najpredzęj ją dostarczono . a tu nic i czekam dzwonie i to samo czekam dzwonie i nic klientów mają w d***e dajcie jakis numer do kierownika lub szefa inpost katowice lub ich adres to sobie ja sam odbiore . To jest karygodne co to za firma . Odradzam wszystkim wysyłać paczki kurierskie przez inpost kto za to odpowiada . Trzeba coś z tym zrobić . Z ludzi wariatów robią co to za syf. Ile jeszcze poczekam ??????? Pierwszy i ostatni raz zamawiałem przez inpost i wszystkim odradzam chyba że chcecie czekać tydzień dwa a moze i trzy tygodnie i czy wogule dojdzie.MAM DOŚC NIKOMU TEJ FIRMY NIE POLECAM NAWET WROGOWI co mam zrobić nikt mnie nie słucha

Gość gość
mi odebral paczke jakis obcy czlowiek.Po prostu kurier wlozyl jemu do skrytki moja paczke a jego paczki nie ma wcale! otworzyl moja paczke i dzwoni do mnie jakis koles masakra...

Gość gość
Dla tego ja już dawno zmieniłam firmę kurierską na firmę. www.tuwysylam.pl. Paczki przychodzą na czas w całości a nie w opłakanym stanie. Firma tuwysylam ma dogodne ,konkurencyjne ceny i moim zdaniem bardzo się oplaca u nich wysyłać.