Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altikaa

kursy dla księgowych gdzie ?

Polecane posty

Gość altikaa

Znacie jakieś godne polecenia firmy szkoleniowe, które organizują szkolenia dla księgowych ? nie biorę raczej pod uwagę szkoleń online, te stacjonarne będą chyba lepsze.

Gość gość
takich ofert na kursy księgowe jest pełno, wpisz sobie ,,kursy księgowości " w google i powinny wyskoczyć Ci jakieś adresy. Ewentualnie poszukaj w swojej okolicy, skąd w ogóle jesteś ?

Gość altika
Jestem z okolic Gliwic. Jeśli chodzi o szkolenia online to sprawdzałam ale to jednak nie dla mnie, szukam czegoś stacjonarnie :)

Gość Mejka44
Sprawdz ofertę Soyer - moim zdaniem ich szkolenia sa bardzo ciekawe, dobrze przygotowane i prowadzone. Dla mnie to było super doświadczenie z którego wyniosłam sporą wiedzę!

Gość Allfa
nooo oni maja na prawdę fajne kursy i szkolenia - bardzo dobrze prowadzone! ja nie żałuję w ogole wydanych pieniędzy bo to inwestycja w moją wiedzę!

Gość jolusia_11
Kochana ja robiłam taki kurs w biurze doradztwa podatkowego Kasprzyk i Niziołek w Gliwicach właśnie. Świetne podejście i umiejętność przekazywania wiedzy. Wyniosłam sporo i teraz z powodzeniem wykorzystuje to w codziennej pracy także śmiało polecam, ceny też bardzo konkurencyjne.

Gość altika
jolusia_11 dzięki za odpowiedz. Już się z nimi kontaktowałam i faktycznie wygląda to całkiem niezle :) Na jeden kurs wybiorę się na pewno, jak będzie ok pewnie będę korzystać częściej :)

Gość beniska1
też rozglądałam się za jakąś firmą szkoleniową w tym regionie ale nawet nie pomysłałam żeby uderzać bezpośrednio do biur rachunkowych :) W sumie mieszkam około 15km od Gliwic więc miejsce bardzo mi odpowiada. Orietnujecie się jak często organizują takie kursy u siebie ?