Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc, okolice Wrocławia.

Polecane posty

Gość gość

Od 6 miesięcy jestem żonaty, a od 3 miesięcy moja żona spodziewa się ze mną dziecka. Niestety jesteśmy w dramatycznej sytuacji finansowej, ponieważ od prawie roku jestem bez pracy, ponieważ lekarz nie przedłużył mi zwolnienia lekarskiego. Tak bardzo chciałbym coś kupić mojemu dziecku, gdy się tylko urodzi, a nie tylko liczyć na teściów. Stąd mam prośbę, czy ktoś pomógłby nam znaleźć pracę dla mojej żony. Może być pomoc domowa, sprzątaczka, będę bardzo wdzięczny. Proszę o informację na maila sendar@onet.pl

Gość gość
Można widzieć dlaczego Ty nie możesz pracować? :-)

Gość gość
Jestem krótko po zwolnieniu lekarskim i nie chciałbym ryzykować zdrowia. Nie unikam pracy, jednak na chwilę obecną nie nadaję się.

Gość gość
Rozumiem. Zdrowie najważniejsze. Ale może jakaś praca przez internet? Nie wiem kim jesteś z zawodu...Cokolwiek sensownego online. Bo żona też może niedługo się źle czuć...i nie będzie mogła pracować. Powodzenia i dużo zdrowia dla Was obojga.

Gość gość
Dziękuję bardzo. Z zawodu jestem spawaczem, ale nie nadaję się do tej pracy ze względu na brud, który towarzyszy spawaniu (MIG). Moja żona jest silna i podejrzewam, że będzie potrzebować co najwyżej 3 miesiące wolnego i będzie mogła wrócić do pracy. A z czegoś trzeba żyć.

Gość gość
Ach to może byś poszedł do urzędu i poszukał choć stażu w innej branży? Bo Wiesz... Może warto pomyśleć o zmianie zawodu. A co do żony. Ze zdrowiem nigdy nic nie wiadomo. Więc warto mieć alternatywę.

Gość gość
Dostałem propozycję w urzędzie pracy, ale tylko za 700 zł i musiałbym dojeżdżać 30 km. Niestety w Polsce nadal nie szanuje się pracowników. Mógłbym pracować w biurze w urzędzie, ale wymagają co najmniej średniego wykształcenia.

Gość gość
Zatem mature możesz zrobić za darmo w szkołach typu żak etc i za jakiś czas będziesz miał coś lepszego. Hmmm uważam że lepsze 700 zł niż nic ale poszukaj czegoś bliżej