Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można się tak zmienić?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet długo się o mnie starał, był kochany, empartczny, czuły i naprawdę miał gest, świetne poczucie humoru i fantazje. Jesteśmy razem ponad rok, a on zmienił się bardzo. Stał się gruboskorny,nieczuly,ciagle robi jakieś sarkastyczne przytyk. Nie wspominając że nie pamiętam kiedy dostałam kwiaty, kiedy gdzieś razem wyszliśmy. W ogóle się nie stara przychodzi okazja to pyta się "co ci kupić?", ja zawsze dyskretnie badam czego on potrzebuje itp. Wszystko na odwal. Jego matka mówiła mi uważaj co bierzesz bo on do ojca podobny, a to wredne jest :D no może to się śmieszne wydawać,ale to prawda,mój facet staje się wredny gburem. Nie wierzę że na początku mógł tak idealnie udawać takiego wrażliwego i dobrego. Zresztą dużo osób to uważa za takiego. On mówi że mnie kocha i chce ze mną być a nie mogę już tego znieść. Ostatnio codziennie marzę o jakiejś namiętności,miłość i. Czuje się opuszczona i samotna...

Gość gość
Poszukaj sobie innego to twój królewicz zobaczy że nic nie jest na zawsze i ukochanej nie można olewac