Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się nadmiernej wilgotności ?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z nadmierną wilgotnością pochwy podczas seksu. Mój partner się przez to wyślizguję ze mnie, a czasami mu opada przez to że jest zbyt wilgotno, ja też po jakimś czasie nic zupełnie przez to nie czuję i nie mogę odczuwać przyjemności. Próbowaliśmy różnych pozycji i zawsze jest tak samo, po 3-5 minutach pochwa jest już ta mokra że penis z niej wylatuję. Próbowaliśmy nawet bez gry wstępnej, przez parę minut jest okej chociaż trochę boli a pozniej niestety znowu cała pływam. Czy istnieje jakieś rozwiązanie ?

Gość gość dr hab
Jakiś drenaż musisz zastosować, nie wiem np. dren od kroplówek wprowadzić do pochwy obok penisa i jazda.

Gość prawi 117
wydaje mi sie ze to nie jest problem.,. Gorzej jakby bylo za sucho

Gość gość
Jest problem bo on się wyślizguje a ja nic nie czuję po jakimś czasie ! Wolalabym żeby było sucho i zebym mogla uzywac żelu , a jak pozbyc sie nadmiernej ilosci wilgotnosci ? Ze mnie sie leje woda

Gość prawi 117
ale przeciez sa chusteczki .,.,. Mozna ptaka nimi wytrzec jak sie mokry robi Co za problem ?

Gość prawi 117
wiadomo ze chusteczek do pochwy nie wlozysz , ale ptaka mozna nimi osuszyć bez problemu .,., Co minute albodwie go wyciagasz i osuszasz papierem toaletowym albo chusteczką czy suchym recznikiem naprawde to takie trudne ?

Gość prawi 117
a jak nie chcesz sie bawic w chusteczki to mozesz go nawet wytrzeć w skóre np ,.,. posladkami

Gość prawi 117
wszystko jest proste do zrobienia,.,.