Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ktos wciska bezrobotnemu dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Żeby mieć dziewczynę należy mieć jakąś pracę a nie być bezrobotnym.

Gość gość
no tak dlatego ja narazie nie zarywam dziewczyn, jak bede mial robote kase to i za dziewczyny sie wezme

Gość gość
Śmieszni jesteście A kto powiedzial ze trzeba od razu żyć i mieszkać razem? To dobry sposób żeby szybko znudzić się sobie Do spotykania się pieniadze nie są potrzebne, prawdziwa miłość nie patrzy na pieniądze

Gość gość
Do 17:38 No dokladnie.Nie rozumiem jak można mieć dziewczynę nie mając ustabilizowanej sytuacji materialnej.Najpierw praca a potem ewentualnie odwrotnie,w żadnym wypadku inaczej.

Gość gość
Do 17:42 Ty jesteś smieszny,zadna ładna kobieta na poziomie nie będzie zadawać się z bezrobotnym.

Gość prawi 117
nikt nie pracuje w wieku 19 lat poza patologią zalezy zatem to od wieku

Gość gość
tak ale chodzi o to ze jak jestem bezrobotny to nie mam kasy, nigdzie dziewczyny nie zabiore bo nawet glupie kino nie mam, na kwiatka czy wyjscie na pizze, a co dopiero gdyby dzielila nas jeszcze jakas odleglosc i mialbym do niej dojezdzac, tez nie mam za co chyba ze rowerem zima w mrozie ale to by mnie predzej wysmiala ze prawie 30 letni facet chce jezdzic do niej rowerem, dlatego tak jak mowie dopoki nie mam pracy czyli kasy to za dziewczyny sie nie biore bo po prostu nie sprostam zadaniu i zawiode kazda juz na starcie