Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w końcu zrozumiecie że życiem rządzi kasa i sex

Polecane posty

Gość gość

Tylko kasa i sex się liczy. A wy piszecie te bzdury że ona odeszła do innego a ja mam studia i jestem inteligentny a on to prostak, tak prostak z wielkim sprzętem i syna jak oszalały. To samo w drugą stronę, ona jest idiotka z wielkimi cyckami, a na cholerę mu twój oczytany łeb jak łóżko zimne. O kasie nawet nie wspomnę.

Gość gość
Życiem przeciętnego idioty tak!

Gość gość
Jak jesteś biedny/a to musisz być mega w łóżku. Akurat tu kobiety mają łatwiej.

Gość gość
Tak autorze, zupełnie jak w Tangu Mrożka

Gość gość
Dziwicie się że dziewucha ze wsi ma męża biznesmena, ma bo dobrze daje mu tyłka. Albo że stary gruby cap ma piękną wykształconą żonę, tak ma bo jest bogaty.

Gość gość
Romantyczne uniesienia są tylko na chwilę, potem trzyma ich razem kredyt hipoteczny, obydwoje się zdradzają i kombinują jak by to bezboleśnie zakończyć.

Gość gość
Większość ludzi to proste umysły więc nie dziwi wcale że tylko kasa i seks ich zaspokaja. Żyją w iluzji

Gość prawi 117
nie sex tylko sexapil dóupyy to moze dac ci zwykly 90 kg pasztet ., sex sexowi nierowny

Gość gość
Mam na myśli właśnie sexapel i łóżko bez zaściankowych norm.

Gość gość
Nieraz pasztet jak jest dobry w te klocki ma przystojnego faceta, ale paszteta głową nie boli, głębokie gardło, anal wszystko podane na tacy. A idioci myślą że to strzała amora.

Gość gość
Nawet już nie wiem jak odpowiadać na tego typu pytania. Jestem zmęczona, wyczerpana, wykończona... Tłumaczeniem, że porażki to naturalna część życia i najgorsze co możesz zrobić to wymyślić sobie fałszywą wymówkę. Nie ta to inna, proste

Gość prawi 117
a ty myslisz ze baba co leci na kase nie bedzie ukarana ? Koles moze ja wymienic na mlodszy model jak ona przekroczy 29 rok zycia ,.., faceci co mają kase sa bardziej puści od biedniejszych,,. ,znaczy są wiekszymi chóujaami ,.,. A ci co nie mają pieniędzy bardziej szanuja swoje kobiety i rzadziej zdradzają.,,. https://www.pudelek.pl/artykul/85870/charlie_sheen_wydal_na_prostytutki_16_miliona_dolarow_w_rok/

Gość gość
Swiatem rządzi kasa i seks, życiem mym rządzi Milość i niech tak zostanie.

Gość prawi 117
pieniądze sprawiaą ze czlowiek wyzwala w swoje najbardziej dzikie oblicze .,., Pieniadze psują ludzi, robią z nich zwierzęta

Gość gość
Ci co nie mają kasy są szczęśliwi że trafiła im się dość fajna laska, ale jak tylko wyjdzie im jakiś interes i kasę zdobędą zaraz zmieniają kobitkę na lepszą.

Gość prawi 117
j.n http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,12080360,Wszystkie_ZONY_Wisniewskiego__Troche_ich_juz_bylo___.html zwyczajnie faceci ktorzy maja kase mają o wiele wiekszą ochote na skoki w bok .,

Gość gość
Ci co kasy nie mają też mają taką samą ochotę na skok w bok, ale poprostu ich nie stać na prostytutki a poderwać bez kasy też ciężko.

Gość gość
To czemu Bill Gates ma 1 żonę od prawie 31 lat? Nawet mało majętny rooohacza będzie zmieniał partnerki z powodu tego że jest rooohaczem , a nie pieniędzy. Pieniądze tylko to ułatwiają, a nie uniemożliwiają.

Gość prawi 117
ale nie zmienia to faktów , ze statystyki nie kłamią ,, 90 % zdrad jest wsród ludzi o średnich i wysokich dochodach

Gość gość
Bo jego umysł ma coś więcej do zaproponowania niż kasa i bzykanie dlatego ma i żonę tę samą od lat i kasę o której inni mogą tylko marzyć. Najśmieszniejsi są takie typowe wsioki które z pucybuta zasmakowali hajsu i się noszą jak bogacze. Typowa cebula umysłowa. Trzeba się takim urodzić i tyle.

Gość gość
Nie chwalę się czy coś, ale podrywaczem jestem, trafiły mi się kiedyś dwie mężatki (osobno) którym przypasowałem i miały ze mną super orgazmy, i ogłupiały olewaly męża dzieci pracę, byle by mi wskoczyć do łóżka.Dlugo nie chciały się odczepić. Gdybym skinol palcem zostawiły by rodzinę dla dobrego sexu.

Gość gość
Skinoł. Przykre że niektóre kobiety są tak mało wybredne i byle analfabeta jest w stanie im orgazm zapewnić :D

Gość gość
Gates ma żonę bo tak mu wygodnie, co nie oznacza że nie bzyka na boku.

Gość prawi 117
ten koleś co prowadzi program jaka to melodiana myslisz ze on mial tylko jedną zone ? I jedna dziewczynę? albo ryszard ``ziółko ``petru Ludzie biedni rzadziej zdradzają bo nie stac ich na rozwody !!! A im bogatszy tym wie ze .,.,. krocze żony jest dobra tylko przez 5-10 lat a potem trzeba wymienic ja na inną !!!!

Gość gość
Może być i analfabeta, ale jej wykształcony mąż jednak zapewnić nie umiał.

Gość prawi 117
dlatego mówi sie twoj mąz ma kase , - rozwód gwarantowany

Gość gość
Troll kłamca - chwali się na forach kogo to nie bzykał, a tak naprawdę jest zakompleksionym prawiczkiem dla którego seks z kobietą jest tak realny jak wejście na Kilimandżaro w samych klapkach.

Gość gość
Prości jak konstrukcja cepa ludzie tak mają. W tym ty i te mężatki. Taka jest prawda. Byle się tylko zaspokoić. Nieważne, że kogoś krzywdzi, że mężowi rogi doprawia tylko ważne że ja peezda swędzi a ciebie fjut. Brzydza mnie tacy ludzie.

Gość gość
Niech będzie że jestem prawiczek, jeśli ci to poprawi humor to ok. Temat jest o kasie i sexie. A ci co nie mają ani jednego ani drugiego wypisują brednie o czekaniu na drugą połowę, poprostu nikt ich nie chce. Czasem jak takie 2 szt nieudaczników się zejdą to miłość aż po grób, ale tylko dlatego że wiedzą że na innego/ inna nie mają szans.