Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma jakieś niecne plany?

Polecane posty

Gość gość
21.43 dzifki obciągają bo to jest obraźliwe dla szanującej się kobiety, a Ty chyba z tych klimatow jak widać, dla idiotow to przeprowadzono badania i oralny seks prowadzi do nowotworu i tyle w temacie

Gość gość
autorko to moze powiedz mu prawdę? np wie Pan mogłabym skłamac,że jestem unowiona na swięta ale powiem Panu prawdę,że ta sytuacja mnie krepuje,owszem to miły niby gest ale Ja nie chciałabym by doszło do jakiś nieporozumien w tym względzie i nie jasnosci albo dwuznaczności:)

Gość gość
Też tak sobie pomyślałam, że zaprosił mnie dlatego, że sam nie chciał spędzać tych świąt samotnie, a wiedział, że ja spędzam je samotnie bo rodzina się ode mnie odwróciła, przyjaciół żadnych nie mam, bliższych znajomych też nie. W sumie to mi dziwnie, że mam spędzać w tym roku z kimś święta. Jestem przyzwyczajona, że spędzam je samotnie i wcale źle się z tego powodu nie czuję, wręcz przeciwnie. Cisza, spokój i odpoczynek od wszystkiego.

Gość gość
no ale idą święta czy to nie czas na pojednanie z rodziną?

Gość gość
Dla mnie święta już chyba straciły dawno sens. Nie chcę spotkań rodzinnych i ich krytyki. Po co ma mi być przykro?

Gość gość
Co za egoista jeden. Pewnie gdyby miał z kim spędzać święta to miałby cię w dooopie autorko i to że jesteś sama. Gardzę takimi ludzmi. Nie idź!!!

Gość gość
22.22 a może twoja rodzina zmieniła sie na lepsze,moze już ma inny podejście do Ciebie, moze załują,ze te relacje są kiepskie? Może byś chociaż zyczenia im telefonicznie złozyła, co Ty na to?:)

Gość gość
albo pocztowkę wysłała>:)

Gość gość
Po co mi to? Oni się nie zmienią. Za każdym razem będą krytykowali i obrażali mój wygląd po poprawkach. Nie chcę tego słuchać.

Gość gość
taka młodadziewczyna nie powinna byc z dala od rodziny jest łakomym kąskiem dla popapranców>:)

Gość gość
Młoda? :o

Gość gość
To ile lat ma ten szef? Bo chyba w końcu nie wiadomo (chyba że przegapiłem)?

Gość gość
"Za każdym razem będą krytykowali i obrażali mój wygląd po poprawkach." Czyżby autorka to polska Barbie :P

Gość gość
a co sobie zrobiłas,hmmm o co chodzi z tym wyglądem?:)

Gość gość
22:14 a lizanie psity też jest obraźliwe dla tych porządnych kobiet? Seks w ogóle jest obraźliwy i całowanie? Co nie jest dla nich obraźliwe, leżenie i pierdzenie, wydawanie kasy? ...i ewentualne invitro? :-D

Gość gość
Zajmuję się medycyną estetyczną i kosmetologią. Od dziecka marzyłam żeby wyglądać pięknie, luksusowo, jak dziewczyna z okładki, dlatego zawsze ten świat urodowy bardzo mnie pasjonował i zebrałam po drodze ogromną wiedzę i doświadczenie. Z racji zawodu mam łatwy dostęp do takich zabiegów i profesjonalnych produktów. Chętnie z tego korzystam, nie boję się inwazyjnych metod poprawiania urody. Przeszłam już dwie operacje plastyczne. Mimo to ciągle jestem niezbyt szczęśliwa. Mojej rodzinie nie podoba się to co zrobiłam i jak teraz wyglądam i ciągle mnie krytykują.

Gość gość Lola
No wlasnie, to ile w koncu on ma lat ? Bo jak 70- to zaprosil z dobrego serca.. jak 40, to cos sie za tym kryje...

Gość gość
Zakreślam przedział 60+ :)

Gość gość Lola
To nic zlego sie poprawiac - sama to robie:-) inne kobiety kupuja sukienki zeby lepiej wygladac (to nie pomaga!!) No I z tego powodu mozna rodzine olac jesli ciagle krytykuja. Ale przyjaciol trzeba miec

Gość gość
Za dużo razy się zawiodłam na ludziach. Kiedyś bardzo chciałam mieć przyjaciół i było mi przykro z tego powodu, a teraz? Nie mam i nie chcę mieć. Nigdy już nikogo nie nazwę swoim przyjacielem. I jako, że nie oczekuję od innych cech typowych dla przyjaciela to tym samym ich nie oferuję. Co nie znaczy, że jestem jakaś nie miła.

Gość gość Lola
60+ Chirurg plastyczny - na stowe zaprosil cie z podtekstem. Te stare dziady zawsze sie slinia I dotykaja wiecej niz trzeba...

Gość gość
Sama nie wiem co o tym myśleć bo z jednej strony... Znam go, nie pracuję dla niego od wczoraj. Praktycznie całe dnie spędzamy w pracy. Z drugiej strony może być różnie.

Gość gość
a skąd taka młodziutka panna miała pieniążki na zabiegi plastyczne za kilka tysięcy? :D od rodziców chyba nie dostała skoro tacy przeciwni. :D

Gość gość
To już nie takie drogie jak kiedyś no i przecież pisze że pracuje w branży więc na pewno ma po znajomości dużo taniej.

Gość gość Lola
Nie takie drogie- taniej niz utrzymywac bahory:-) I wyglada sie naprawde 10lat mlodziej

Gość gość
Dokładnie tak jak ktoś wyżej napisał. Pracuję w klinice chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej dlatego mam łatwy dostęp do takich zabiegów.

Gość gość
23:47 autorka jest taka stara że faktycznie potrzebowała odmłodzić się o 10 lat. :D hehehe.....

Gość gość
taka młoda dziewczyna bez rodziny bo się odwrócili i bez przyjaciol to łakomy kąsek dla takich dziadów. :)

Gość gość
pewnie musiała odwdzięczyć się odpowiednio za te zabiegi plastyczne jak przypuszczam hehe :classic_cool: