Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma jakieś niecne plany?

Polecane posty

Gość gość

Mój szef wiedząc, że jestem sama w święta postanowił zaprosić mnie do siebie. Zgodziłam się i zaproponowałam pomoc w przygotowaniu potraw. Jednak trochę się nastraszyłam czy on nie ma jakichś niecnych zamiarów? Chodzi o to żebym nie przeżyła szoku jak już tam będę.

Gość gość
kukle go swedza

Gość gość
pewnie chce wprowadzić członka swego do pochwy twej i pupy

Gość gość
niech se go mlotkiem przybije

Gość gwoli wyjasnienia
A ten szef to ma jakas rodzine czy singiel?

Gość gość
Liczyłam na sensowne wypowiedzi... :o

Gość gość
Wdowiec, starszy jest.

Gość gość
Chyba oczywiste. :D Czego się spodziewałaś?

Gość gość Lola
Ile starszy? I ile ty masz lat? Moze po prostu stara sie byc mily. Ale to troche dziwne jak szef zaprasza tylko jedna osobe z pracy- jestes pewna ze nie zaprosil wiecej? Wtedy nie byloby to dziwne....

Gość Carycka
Dziwne to że ludzie sa mili? On wie że bedziesz sama, a nikt nie powinien byc sam na Swieta. Nie widze podtekstu

Gość gość
Ale baby są naiwne. A potem się budzą przykute do kaloryfera czy coś w tym stylu. Ja pierdziu całkowity zanik instynktu samozachowawczego.

Gość gwoli wyjasnienia
Jakby szef chcial miec kogos przywiazanego do kaloryfera to na pewno nie wybral by do tego swojej pracownicy :)

Gość gość
Nie tylko do pochwy i pupy, do buzi też :-P ...może dostaniesz podwyżkę

Gość gość
Masz czerwoną bieliznę? :-P ...z białym futerkiem?

Gość gość
Mam 26 lat i jestem najmłodsza z pośród reszty pracowników. Jestem pewna, że zaprosił tylko mnie. Wiedział, że będę sama. On bardzo dobrze mnie zna. Nie podejrzewam go, że zrobiłby mi krzywdę, ale żeby nie wyszła dziwna sytuacja.

Gość gość
Czerwoną mam, ale bez futerka. :(

Gość gość
ja bym uwazała jak macie tam byc sami, dziwne to... nie powiesz,że facet będzie Cię raczył swoimi potrawami?

Gość gość
stary oblech

Gość gość
Dlatego się przestraszyłam. :( Ja nawet nigdy tego nie robiłam... Mój szef mnie bardzo lubi, mamy wspólne tematy. No ale...

Gość gość
Starszy owszem, ale czy oblech? Nie powiedziałabym.

Gość gość

Gość gość
jakby Cię zaprosił na weekend do pensjonatu z osobnymi pokojami no to moze jeszcze mozna by się zastanowic a tak, w jego chałupie,eee ja bym się bała... a jak zapoda Ci tabletkę gwałtu? ponoc jest bez smaku ....mozna wypic w drinku czy herbacie.... lepiej podziękuj i powiedz,że jedziesz do rodziny lub kolezanki i zoabcz jak się wtedy zachowa:)

Gość gość
bo na moj nos on cos chce tutaj ugrac

Gość gość
noo udaj głupią ładnie podziękuj a czas pokaże o co mu biega, jak chce Cię upolować to pewnie nei raz bedzie gdzieś zapraszał

Gość gość
Najciekawsze jest to, że to lekarz. Ma prawo do wystawiania recept i dostęp do medykamentów. To tak odnośnie teorii spiskowych. :) Krzywdy mi na pewno by nie zrobił, ale boję się jakiejś dwuznacznej sytuacji.

Gość gość
Jak się teraz wykręcę to na 100% domyśli się, że kłamię. Za dobrze mnie zna.

Gość gość
Najwyżej mu ob/cią/gniesz i wilk będzie syty i owca cała :-D

Gość gość
Ale ja nie chcę iść z nim do łóżka. Nigdy tego nawet nie robiłam i nie jestem gotowa.

Gość gość
Hmm, ciężko stwierdzić. Generalnie to święta są, więc faktycznie nikt nie powinien być wtedy sam. Ogólnie to ładnie się zachował zapraszając Cię i jeśli nie ma w tym żadnych podtekstów to super sprawa. Natomiast szczerze mówiąc mam trochę więcej lat niż Ty i ja też miałam takich znajomych z pracy/szefów/kolegów czasem też starszych i ja też kiedyś twierdziłam, że przecież to wszystko tylko koleżeństwo i że jeśli coś dla mnie robią to dlatego, że są mili. Mój znajomy mi kiedyś powiedział, że g****o prawda, że facet zawsze czegoś więcej chce. I po tylu latach i wielu doświadczeniach niestety muszę mu przyznać rację. KAŻDY , powtarzam KAŻDY z tych przypadków okazał się taki z podtekstem seksualnym. No ale cóż , nie mówię, że tak jest na całym świecie i w każdym innym przypadku. Ogólnie skoro już się zgodziłaś to idź. O tym, że Ci może krzywdę zrobić albo coś podać to nie słuchaj tego pierdzielenia bzdur :D . Jedyne co , to faktycznie może liczyć na to że Wasza znajomość przerodzi się w coś więcej. Ale to już Ty sama wiesz czy tego chcesz czy nie. I nie mówię, że od razu do łóżka w święta Cię zaciągnie. Po prostu ja myślę, że chce sprawić, żebyście weszli w jakąś większą zażyłość i tyle. Po spędzeniu z nim tego czasu sama wysnujesz wnioski. Pozdrawiam

Gość gość
Dodam jeszcze, że istnieje też opcja, że wcale nie chce niczego więcej, tylko czuje się samotny w święta, a że wie, że Ty też jesteś sama to Cię zaprosił. Ludzie często ciężko znoszą taki czas jak święta, kiedy widzą, że wszyscy są z rodzinami a oni nikogo nie mają. Smutny to wtedy dla nich czas, dlatego zaproszą kogoś, żeby po prostu nie być samemu. Więc jest szansa, że to taki przypadek. Ale tak jak już pisałam, przekonasz się o co chodzi dopiero jak stamtąd wyjdziesz :) Pozdrawiam x 2 :)